| OnePiece a întrebat:

De ce noi ca oameni ne spunem mereu "be yourself" si "come as you are", dar pe urma ne facem remarci prostesti in legatura cu modul in care ne imbracam?

Ce vreau sa spun e urmatorul lucru, merge in ambele sensuri. Cei care nu-si permit haine de firma se iau de cei care poarta asa ceva ca "sunt cocalari", "baieti de bani-gata", "pitipoance", etc., dar daca il vad pe unul ca se imbraca "prost", adica cum nu le place lor, incep sa-l faca in toate felurile, ca "uite-l si pe taranul asta", "ce-s cu adidasii aia chinezesti?", "cum isi permite el sa vina la scoala imbracat cu pantalonii aia (asta se aplica mai ales profilor)", "de ce vii tu in tricou la opera" si asa mai departe. De parca astia imbracati "prost" au venit sa le distruga viitorul.

Ipocrizia oamenilor atinge cote inimaginabile. Nu credeti? Oare de ce nu putem trai si socializa indiferent de modul in care ne imbracam? Ce ne opreste?

Răspuns Câştigător
| Deaad a răspuns:

Da,"be yourself" cand toata lumea are ceva cu tine daca nu esti ca ea.
Vorba aia e una dintre cele mai mizerabile din societate.
Pentru ca,toata lumea o spune,dar in aproape toate contextele,fix acea lume spune:"Be like that, not like this".
Adica fii cum imi place mie sa fii, altfel esti idiot si cretin.

Mie chiar a inceput sa nu-mi mai pese.
Nu mai injur omul daca se imbraca cumva.
Poate ca nu-mi place mie cum se imbraca si mi se pare gretos, dar nu-l judec ca persoana pentru acea alegere.
Fiecare e liber sa aleaga vestimentatia.
Nu mai suntem in evul mediu si nu suntem nici in Arabia, unde religia joaca un rol important in combaterea libertatii in toate formele ei.

| syd2 a răspuns (pentru Deaad):

A propos, traim aproape ca si in evul mediu.

| Deaad a răspuns (pentru syd2):

Nici pe departe.

Si ce diferente sunt?

Cum adică ce diferențe sunt?
Nu ai făcut istorie la școală?

Diferențe de la cer la pământ.
Mentalitatea din ziua de azi are influente comuniste, nu din evul mediu.

Mentalitatea românească***

Ca ceilalți, in general, sunt mult mai rasariti ca noi.

Am crescut in paduri intr-o familie de lupi apoi m-au gasit si m-au invatat cate ceva.

Mi-ai adus aminte de Mogli.
Abia stept sa-l revad.

12 răspunsuri:
| Drimmero a răspuns:

Asa sunt oamenii

| danay72 a răspuns:

Dacă ii ignori, în cele din urmă, nu te va mai interesa părerea altora. Modul de a ne îmbracă este o chestiune de gust, preferințe și subiectivism. Întotdeauna vor fi persoane nemulțumite. De aceea fii mulțumită cu ce ai și sa ai o atitudine pozitiva despre tine pentru ca o inimă vesela este sănătatea trupului.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

You have to be odd to be number one. Ei rad de tine pentru ca esti diferit, tu sa razi de ei pentru ca sunt toti la fel.

| Cinevacatoatalumea a răspuns:

Si mie mi se pare irelevanta chestia cu hainele. Banii pot fi folositi si pentru lucruri mai importante.

Răspuns utilizator avertizat
Întrebări similare