Nu am nici o parere.Si eu fac asta chiar daca stau in drept a in masina.
Păi te intreb pe tine, daca unu e idiot si e cat pe ce sa te omoare, sau sa iti omoare copilul ce faci? Te dai jos din mașină si il iei in brate si la pupat? Daca o face constient ca riscă viata cuiva il iei si la pumni, Dacă nu a fost vina lui sau chiar a fost o greseala ce iri ramane de facut e sa injuri de spaima ca era sa mori, cum naiba sa reactionezi altfel.
Si nu doar romani injura la volan.
Asta-i modul in care functioneaza societatea: esti penalizat pentru fiecare greseala pentru ca pe viitor sa nu mai faci.
Sincer, nu injuratul este problema in trafic, ci imbecilii care iau carnetul numai cu cascavalul si nu cu creierul, de ajung sa-ti oftice pana si ultimul neuron ca dobitocul poate face accident si tu sa mori din prostia lui.
Da, injuratul poate nu este cel mai constructiv mod prin care sa-i arati cuiva ca greseste, insa este unul rapid, iar daca este asociat si cu indicatiile pentru redresare, zic eu ca e mai benefic decat sa nu-i zici deloc.
Romanii au obiceiul de a injura si punct. Eu cand ma enervez maximul pe care il scot pe gura e "ce dra*u". Pentru ca nu sunt obisnuita sa injur si nu am folosit niciodata cuvintele alea obscene.
Dar romanii injura din orice, nu numai in trafic. Iar in trafic injura mai ales pentru ca se grabesc sau le e teama de un accident/tamponare
Eu înjur că sincer nu-mi convine să suport consecințe din cauza unui dobitoc pe care tebuie să stau cu ochii ca pe butelie în trafic.
" greseli cu intentie " aici deja vorbim de o cu totul altă ligă. La din astea nu mai înjur. I-am pus mașina în față și l-am dat jos cu bâta.
Poate iti gasesti nasul, adica unul mai dus cu pluta decat tine, si cu burta mai mare decat a ta si va bateti ca prostii pana vine politia.
Dada
Numa romanii injura?
Peste tot în lume numa f u c k,*** și din astea auzi doar că în fiecare țară pe limba lor
Stiu asta doar de pe yt
BravoGiony întreabă: