| Golyat18 a întrebat:

De ce noua barbatilor ne este greu sa intelegem ce spune o femeie frumoasa. Sau doar eu patesc asta?

21 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Poate ca iti vorbeste in germana si tu nu cunosti limba.

| RAY a răspuns:

Pentru ca mai mult sange merge spre penis, astfel ratiunea se duce

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Mie mi-e mult mai usor sa comunic cu femeile misto.
Cand vorbesc cu o nasoala, sau cu un barbat, ori il rog destul de des sa repete, ori habar n-am despre ce vorbeste.

| Drimmero a răspuns:

N-am patit niciodata treaba asta, daca vorbeste cu totii dintii din gura si 'citet', voi intelege ce o sa zica indiferent ca e frumoasa sau nu.

| Hammurabi a răspuns:

Pentru că
- o femeie frumoasă o privești
- o femeie inteligentă o asculți
Deci în concluzie, femeile inteligente nu le vezi iar pe cele frumoase nu le auzi. laughing

| PersonajFictiv a răspuns (pentru Hammurabi):

Pacat ca unii nu se prind ca e in gluma tot ce ai zis.

| Hammurabi a răspuns (pentru PersonajFictiv):

Deh... fiecare cu potențialul lui. laughing

Uie ce zice Victoria, uite acolo potential laughing

| Hammurabi a răspuns (pentru PersonajFictiv):

Victoria e încă minoră. Are suficient timp să-și mai ajusteze părerile.winking

Posibil.

Răspuns utilizator avertizat
| Lostlyric a răspuns:

Empatizez 100%. Si mie imi este foarte greu sa inteleg ce spune un barbat frumos. In cazuri de genul acesta, recomand mai putin solar. Sau mai putin pensat la sprancene. Ma gandesc ca toti perisorii sprancenelor lui imi intra in materia cenusie. Apoi ii trantesc usa in nas. Doar ca sa fiu sigura ca s-a prins de intentie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti este greu deoarece ii libseste putinã materie cenusie, o femeie cu cât este mai frumoasa cu atât ii libseste inteligenta, isi da seama cã orice prost sta lângã ea doar pentru cã aratã bine, astfel nu mai lucreazã si la celelalte aspecte.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doar tu patesti asta.

| PumpkinDoll a răspuns:

Dar poate sa fie si urata cu spume si sa-ti fie greu sa intelegi ce zice, sau sa nu intelegi delocrolling on the floor

| Victoria18 a răspuns:

Pentru ca zicem doar lucruri inteligente... Si pe astea nu le inteleg toti.

Răspuns utilizator avertizat
| Golyat18 explică:

Da si eu cand comunic direct cu o femeie frumoasa nu ma pierd in frumusetea ei.
Dar ideea cu intrebarea mi-a venit in timp ce ma uitam la televizor si n-am ramas cu nimic de la o tipa frumoasa decat cu imaginea ei.

| Drimmero a răspuns (pentru Golyat18):

Deoarece nu ti-a pasat de subiectul pe care il aborda, asa si eu de cate ori n-am vazut /auzit de pe la tv diferite lucruri, le-am uitat pe multe pentru ca nu imi pasa de subiectul ala, nu ca n-ai inteles tu.

| Yee a răspuns:

Yee(Salut)! Este demonstrat stiintific ca atunci cand un barbat vorbeste cu o femeie de care ii place, pierde cateva facultati mentale. Am trait-o!

| DroIja a răspuns:

1. Ești prea prost.
2. Este prea proastă ea.
3. Sunteți amândoi.