Dupa cum ziceam, da sunt si politisti d-astia care sunt mana-n mana cu cei pe care teoretic ar trebui sa-i prinda.
Eu personal am dat de multi politisti foarte ok care si-au facut treaba, dar si de altii care efectiv ti-era sila sa ii vezi.
Multi intra pe pile in politie si d-asta este asa.
Si eu am vrut sa dau la Campina la politie insa cand am aflat care-i treaba cu adevarat mi s-a luat gandul.
Pai daca sunt fricosi sa-si dea demisia. Sa se impuste, sa se spanzure, nu ma intereseaza.
Romania are nevoie de hitman, robocop & terminator ca sa transforme tara in civilizatie. Hitmanu cere multi bani aia e problema dar trage cu luneta bine.
N-ai nevoie de hitman ca se apropie razboiul. Atunci o sa fim toti in ultimul hal.
Aici faci o generalizare, nu toti politistii sunt la fel.
Da, fiecare padure are uscaturile ei insa asta-i realitatea.
Unii aplica legea, unii o incalca, unii nu au chef sa o aplice etc.
Pana la urma si ei sunt tot oameni nu?
Sunt corupti si inapti CU SALARII. Asta e problema.
Exact. Mi-e scârbă numai când ii vad.
Te cred. Dar sa stii ca am vorbit si cu politisti ok. Aia corupti si inapti ar trebui trimisi dupa gratii.
Sunt într-adevăr și excepții, dar f rare. Cel puțin în Constanța
Numai ca are mai multa dreptate prezentatorul emisiunii Se intampla acum de pe B1TV care spunea ca la noi politistii fac blat cu infractorii.
Mai au si un comportament inadecvat uneori.Pai da, ca Romania e tara pilelor. Sunt angajati toti cretinii pe pile.
Chiar si asa, daca esti destept, degeaba sunt ei mult, ca tot prosti sunt, tu cum crezi ca multi au fost prostiti de acei bad guys?
Nu-s toti prosti. Si de ce folosesti cuvinte in engleza aiurea? nu poti spune baieti rai sau ticalosi in loc de bad guys?
Asa am fost eu invatat cu romgleza,trecem peste.
Ai dat un exemplu perfect, daca nu toti is prosti, e clar ca nu toti sunt la fel, asa sunt toti oamenii, diferiti.
Dupa cum ziceam, da sunt si politisti d-astia care sunt mana-n mana cu cei pe care teoretic ar trebui sa-i prinda.
Eu personal am dat de multi politisti foarte ok care si-au facut treaba, dar si de altii care efectiv ti-era sila sa ii vezi.
Multi intra pe pile in politie si d-asta este asa.
Si eu am vrut sa dau la Campina la politie insa cand am aflat care-i treaba cu adevarat mi s-a luat gandul.
MadaAwwr întreabă: