Au recostruit One World Trade Center care e simbolul a ceea ce au fost turnurile gemene. E fix pe locul unei cladiri din complexul distrus si simbolizeaza eforturile natiunii de a reveni dupa tragedia aia, de aia e si una din cele mai impunatoare constructii din SUA. Merita vizitata odata in viata pentru cine are posibilitatea, impreuna cu muzeele a ceea ce a fost WTC
Le-au reconstruit dar cu alt design si structura, ca alea erau vechi si depasite ca materiale de constructii, structura, izolatie, design, functionalitate samd.
Sa reconstruiasca pentru ce anume? Si asa erau doara de design, majoritatea timpului au fost mai goale.Nu vad cine ar avea interes sa reconstruiasca niste blocuri in ziua de azi de asa marime.
Cind construiesti ceva,o faci pentru un scop nu? Care ar fi scopul dea reconstrui?
Nici unu deci este vorba de bani,sa faci chestii doar asa de dragu sa le facem,fara sa iti aduca profit,nu vad rostu,mai ales cand este vorba de miliarde.
Ca erau acolo,asta e, in ziua de azi numai oameni de astia fara minte mai fac asa ceva, asa cum is aia arabii in Dubai, aia fac toate chestiile alea doar pentru a se fali, pentru a se da mari ce bogati is ei.
Deci cladirile alea de prin Dubai nu stiu ce profit aduc, ori cui.Aia baga banii in rahaturi,in loc sai fi bagat sa inverzeasca o bucata mare de desert.
Cind so termina petrolul, alea or sa ramaina ruine deci despre asta este vorba, o cladire trebuie sa aiba un scop, o utilitate, atunci cand vrei sa o faci, nu fac o casa sa nu stea nimeni in ea nu?
DE UNDE **PANA MEA** AI SCOS-O?!?!?!?!?
https://goo.gl/maps/DWCVxki5V3dUvKSY7
le-au reconstruit... phoock them very, very much
Deh, evident ca au facut ceva mai ceva decat a fost inainte
in orice caz, NICIODATA sa nu intrii in niste cladiri, unde in mod normal, in ziua aia (a saptamanii) si la ora aia erau de obicei 30 de mii de oameni, dar la momentul impactului erau numai 5 mii (wow, ce "noroc")
Ce iti mai place sa mananci rahat.
"The hijacked Flight 175 struck floors 77 to 85 of the South Tower (2 WTC) 17 minutes later at 9:03 a.m. When the towers were struck, between 16, 400 and 18, 000 people were in the WTC complex."
Vrei sa iti traduc in romana daca nu te descurci cu engleza?
Cum spui tu, istoria "oficiala"... RESCRISA intre timp, eu tin minte ca am vazut cu ochisorii mei mici si rosii la tembelizor, LA MOMENTUL RESPECTIV 5mii din care peste 3mii mai si reusesc sa scape, dar acum, EVIDENT ca scrie cu totul altceva
dar nu imi spune, un avion de alumininiu poate darama un zgarie nori
si nu numai, cand se "prabuseste" o mai face si
ABSOLUT PERFECT **VERTICAL**
exact ca la o demolare facuta de experti, care nu trebuie sa NU deranjeze cladirile alaturate, iar asta nu odata, ci de doua ori, ambele turnuri s-au prabusit asa
iar, ca sa revenim la partea cu mancat rahat, au murit (oficial) sub 2000 de oameni, deci restul, pana la aproape 35 de mii au fost evacutati, TOTI inainte ca turnurile sa se prabuseasca... hmm, in filmari nu vad nici o mare de oameni iesind din cladiri, iar peste 15mii din fiecare cladire, trebuia sa fie la greu... "mare de oameni"
iar asta e logica pur simpla, nu teoria conspiratiei, pe nustiuce site dintr-un colt, dar tu CHIAR CREZI, ca tot ce zboara se mananca, daca cineva vrea sa FABRICE istoria "oficiala", tu esti credul si... crezi
lasa-te de sportul asta, ca tu esti ala care ajunge sa manance rahat
I-ai numărat tu la tv și erau 5mii? Hahaha, ce tare ești
Probabil pentru că nu am un motiv. Acele turnuri va aduce doar amintiri neplăcute.
claudiu2011_7956 întreabă: