Acele visine care nu au viermi au fost stropite (tratate) iar acele BIO sigur au viermisori
Pentru ca visinele nu sunt atat de dulci(unele)ca si ciresele, sunt mai acrisoare, mai amarui, au gustul ala specific si datorita acestui fapt viermilor nu le place acest gust.
Am fost acum o jumatate de ora sa cumpar visine si intreb vanzatoarea daca visinele pe care le vindea au viermi la care ea imi raspunde indignata:visinele nu fac viermi, nu am stat sa ma gandesc prea mult pentru ca eram obosita dupa examenul de bac si i-am zambit frumos, rugad-o sa imi pune cateva, am ajuns acasaa si ma simteam un pic asa, luata peste picior. m-am gandit eu mai bine, mi-am amintit ca visinele de la tara sigur, sigur au viermi, mi-a aparut de-odata imaginea aia in care puneam visinele in apa pentru a le spala si scoate samburele pentru a le pregati de dulceata, ieseau viermii moooama...in concluzie visinele au viermi
Pentru ca eu am facut gem de visine. si le-am scos samburele. si niciuna nu a avut vreun vierme
Nu au. pentru ca eu am facut gem de visine. am scos samburele si nu am vazut niciun vierme! si in plus. cand mananc compot de visine nu pluteste niciun vierme is borcan