Probabil din cauza multiplelor incidente neplăcute legate de sistemul medical românesc.
Un procent considerabil al medicilor din Romania sunt corupti si pana nu le bagi o atentie in buzunare poti sa si mori acolo, bine ca exista si medici care isi fac treaba profesionist si datorita lor se mai trateaza intreg sistemul bolnav din romanica, dar cu o floare nu faci primavara. Sunt patit cu tot felul de intamplari prin spitalele romanesti, o gramada medici incompetenti, unul ma gasise cu nu stiu ce la inima de m-a pus o perioada intreaga in stres si pe drumuri inutile ca sa aflu ca n-am nimic (confirmat de inca 2-3 medici pe langa el). O ruda de-a mea a gasit-o cu ''cancer'' si nu avea absolut nimic de a stresat-o si innebunit-o de cap o perioada, daca tot te duci la medic sfatul meu e sa se duca numai la ceva recomandari, la medici renumiti, nu la oricine ca il pune inutil pe drumuri, in rest tot respectul pentru cei care isi fac treaba si sunt transparenti si corecti si se implica sa te trateze. Am multe de zis despre ei pe vremea cand umblam pe la controale dar nu mai are rost sa comentez, amatorism si alta nu.
Eu am incredere in medici, majoritatea-s okey ca meserie, insa sunt si care nu-s okey.
Ca ei castiga bani pe nesanatatea noastra?
Si ca daca ar fi sa ne faca bine pe termen lung, ar ramane fara loc de munca?
Eu am incredere in ei, ei de ce nu au incredere in noi cand avem salarii de mizerie si inca ne mai cer bani sa le bag in halat. De ce n-au incredere in cei saraci cand vin vai mama lor? Pana acum le-a convenit sistemul de ciubuc, iar acum cand dau ei de greu trebuie sa fim solidari?! Cata ipocrizie si pe haimanalele astea.
AlexandraAle121 întreabă: