| RAY a întrebat:

De ce nu avem interesul de a pastra ceea ce avem?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca omul este unica fiinta distrugatoare care savarseste raul in mod intentionat. Interesul pentru ceva ce putem detine dispare cand descoperim inutilitatea, nesatisfacerea dorintelor si asteptarilor noastre.

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

pentru că nu suntem conștienți de ce avem și de cât de important e.

| RainmakerX a răspuns:

Hey!
Intrucat atunci cand detii un lucru acesta devine ceva normal pentru tine si nu ti se mai pare mare lucru.
Hai sa-ti dau un exemplu.
Eu si tableta mea. S-a stricat la un moment dat...eu ziceam ca "Meh, doar tableta, se repara." Au trecut 3 saptamani pana sa o repare (stiu ca au tras de timp si ca au adus piese de la Bucuresti...in fine.Care e ideea? In acea perioada am vazut ce naspa era fara caci ma obisnuisem cu ea. Atunci cand nu o aveam nu mi se parea cine stie ce special dar cand nu o mai aveam era mai ciudat. Asa este de fiecare data, iti doresti un lucru mult de tot dar atunci cand il primesti acesta isi pierde din farmec intrucat tu deja te concentrezi pe obtinerea altui lucru. De ce? Pentru ca suntem foarte materialisti.
Tot ce avem ni se pare prea putin dar uitam ca altii nu au macar atat cat avem noi...astfel neglijam ceea ce avem, ne purtam ca naiba cu acele lucruri si astfel ajungem sa le spargem/stricam si sa realizam ca de fapt aveam nevoie sau ne era mai bine cu acele lucruri.
Bafta!

| Musique a răspuns:

Ce ne lipsește ne atrage mai tare.

| Interfectorem a răspuns:

Este în natura umană de a se plictisi de ceva după ce îl obține.