anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce nu dati fundita la fiecare intrebare? Sau mai bine zis la ce intrebari acordati fundita? Eu una acord la fiecare intrebare... voi?:d

Răspuns Câştigător
| thehope a răspuns:

Inca mai suntem anuntati alllina...eu stiu ca am lipsit vreo 3 zile de pe site si am primit acel mail prin care am fost anuntata sa selectez raspunsul castigator, nu l-am selectat pentru ca nu aveam cum, iar dupa 2 zile pe baza voturilor a fost desemnat raspunsul castigator...aici depinde de fiecare lory1995, daca cineva nu vrea sa "acorde fundita" e alegerea lui, dar mai e si posibilitatea sa nu primesti un raspuns care sa iti fie tocmai de folos, prin urmare consideri ca nu ai cui sa acorzi fundita aia si lasi raspunsul asa...in speranta ca vei primi un raspuns satisfacator. Eu am dat fundita la intrebarile puse de mine... daca s-a intamplat sa ramana vreun raspuns fara, e posibil din cauza faptului ca am uitat, sau cum spuneam mai devreme, nu am considerat utile raspunsurile.(sau au fost mai multe raspunsuri care mi-au fost de ajutor si nu m-am putut decide cine merita cu adevarat funditawinking ).

9 răspunsuri:
| Barajag a răspuns:

Eu la cate intrebari am postat aicihee hee...nu a ramas cam niciuna fara fundita... ceilalti cred ca sunt mai fudulibig grin

| juniper a răspuns:

La raspunsul care e folositor, inteligent si cateodata si amuzant, nu trebuie neaparat sa dai fundita.

| gabitza05 a răspuns:

Buna!

Eu dau la toate intrebarile...desi,recunosc,la unele dau cu intarziere big grin

| Gabystelistu95 a răspuns:

Eu dau fundita.

| ღ..*Addelly*ღ.! a răspuns:

Dau fundita la fcare intrebare

| g_7133 a răspuns:

Dau fundita la fiecare intrebare. dau fundita la raspunsul care imi place cel mai mult happy.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si eu am dat, n-a ramas niciuna fara fundita dar am observat si eu o gramada de intrebari fara fundita, inainte eram anuntati pe adresa de mail ca trebuie neaparat sa dam fundita acum nu mai suntem anuntati, nimic.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
Fundița este modul de mulțumire, atâta tot.
Nu este greu să recunoaștem acest merit unei persoane.
Cu respect!
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu nu dau fundita, bine... se mai intampla sa se bage cate un admin(adica sa-si incalce atributiile si sa dea in locul meu) dar nu ma deranjeaza.
Nu dau pentru ca e o momeala de doi lei la un raspuns care iti poate aduce benefici uneori, ca si cum te-as ajuta la ceva si tu sa-mi dai funda...mai bine zi un multumesc.