| Razvan a întrebat:

De ce nu esti fericit?raised eyebrows

Răspuns Câştigător
| SufletDeCopil a răspuns:

Buna Onutzu...
Stii suntem oameni, si mna toti mai gresim din cand in cand si toti avem probleme fie ele mari sau mici. Nu poti fi intotdeauna fericit, si gandeste-te daca ar fi asa ce rost ar avea viata? adica nu crezi ca viata ar deveni plictisitoare daca nu ar exista probleme? cu toate ca noi acum credem ca ar fi mult mai bine, dar nu e asawinking. Dumnezeu a dat pe pamant si tristetea dar si fericirea, aman2 sunt niste sentimente speciale si merita traite. Nu uita: Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima! Viata trece asa repede si nu avem timp sa ne bucuram indeplin de ea. dar totusi sa profitam cat timp avem ocazia.
Pa, pa kiss o zi buna>big grin

28 răspunsuri:
April
| April a răspuns:

Fiindca stiu ca indaratul clipei fericite de acum astapta, rabdatoare, nefericirea.

| Silvia a răspuns:

Cine a zis ca nu sunt fericita?raised eyebrows

| Flav a răspuns:

Sunt sanatos, am acoperis, am ce manca. Sunt fericit.

| juniper a răspuns:

Eu sunt fericita, pentru ca vine vacanta happy

| nobody_9468 a răspuns:

Pentru ca vreau sa dorm, dar nu pot! Vreau sa iubesc, dar n'am pe cine! Vreau sa ma plimb, dar n'am permis de plimbare! Vreau sa fiu independenta, dar nu sunt majora! Vreau sa invat, dar n'am chef! Vreau sa fiu fericita, dar n'am motive!

Bafta.

| Hombre a răspuns:

Am si momente de fericire scurte dar observ ca mai rare in ultima vreme.

| Alisa a răspuns:

Pentru ca nu ma aflu in locul unde mi-as dori sa fiu, unde sufletul meu tanjeste si nu am nicio putere pentru a imi alunga durerea asta ascunsa pe care o am.

| cosima11 a răspuns:

Pentru ca ma plictisesc repede sad

| Marii a răspuns:

Pentru ca am prieteni falsi. happy

| AvalohAlyn a răspuns:

De rautatea oamenilor.

| Anecherry a răspuns:

Pentru ca nu am invatat inca cum sa fiu fericitahappy.

| Alice_6278 a răspuns:

Nu sunt fericita deoarece viata este nedreapta cu mine...
Pentru mine despartzirea de persoana draga este un dezastru
un dezastru ce ma duce doar la suferinta si durere;(;(

| SweetPrinces a răspuns:

In clipa asta nu sunt fericita sunt f f f suparata ca nu mi-a iesit prajitura crying

| jony a răspuns:

Nu sunt fericit fiindca nu am vazut nici o schimbare in sistemul din Romania toate se scumpesc nu ai cum sa-ti aduni bani sa cumperi ceea ce vrei tu.De ex. daca vrei sa-ti cumperi o masina trebuie sa lucrezi o viata intreaga sa o cumperi te intrebi de ce fiindca la un salaru de 700, 800 de lei de abia ajungi sa-ti cumperi o pereche de blugi nu sa-ti mai iei masina, poate masina de tocat nici din aia, mi-e jena sa ma mai uit la stiri cand vad ca in tara mea nu mai crime, furturi etc. Din ce cauza se intampla treaba asta fiindca banii nostri se duc in buzunarele la astia care dorm in parlament mosii astia de 2 lei.

| romanionu a răspuns:

Pai onutzu...cum ai putea fi fericit intr-o astfel de lume infecta?

| T. AC a răspuns:

Nu stiu cand sunt sau nu sunt fericit mi-am pierdut de mult emotiile
dar oameni tr sa aiba un motiv sa fie fericit altfel nu iti pot spune exact ce stare de spirit au ei nu stiu dar cand se simt bine sau nu stiu sa iti spuna cum se simt inseamna ca sunt fericiti sunt impliniti nu sunt trisiti sau suparati happy

| inna_1376 a răspuns:

Parerea mea este ca fericirea adevarata nu exista, poate pentru cei care nu au griji si au tot ce le trebuie.

| andreea69dea a răspuns:

Pentru ca nu exista fericire completa. Exista doar momente fericite.

| diana2235 a răspuns:

Dar sunt! intr o anumita masurabig grin
dar tu?raised eyebrows

| seryf50 a răspuns:

Pentru ca tot timpul cineva iti strica fericirea!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De cele mai multe ori pentru ca n-am de ce...nu pot fi fericita fara motiv.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ptr ca ma gindesc mereu ca dupa soare vine vreme inorata si invers.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca ploua si nu pot iesi cu cursiera. Toata iarna a nins si acum o tine intr-una din ploaie in ploaie. Bleah.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar sunt foarte fericit... N-am de ce sa fiu trist. Si traiesc o fericire adevarata!
Da, pentru multi e greu de crezut, dar eu sunt norocos pentru ca pot profita de acest sentiment atat de minunat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca sunt tristlaughinglaughing

| alina_1226 a răspuns:

Nasol este ca fericirea dureaza putin

cand ai o problema de rezolvat dureaza o vesnicie pana o rezolvi...

| AleAleAle1111 a răspuns:

Pentru ca un idiot si-a batut joc de mine cand credeam ca tine la minehappy

| sergiu_6804 a răspuns:

Pentru ca mo lasap prietena. si amuia ii scucina.

Întrebări similare