da tare... tocmai ma gandem
dar nu ai luat in calcul a doua varianta de persoane care au facut asta, nu s-au gandit la consecinte si au avut de pierdut
nu e bine draga mea nici sa te gandesti de1000 de ori dae de 2 ori ininte sa faci sau zici ceva tot trebuie
am actionat dupa instinct si nu m-am gandit de 2 ori inainte sa fac ceva si am avut de suferit
au fost lucruri de care imi pare rau ca l-eam spus si nu m-am gandit de 2 ori...
nu suntem lasi ci constiinciosi
Uneori faci ce vrei, de multe ori faci compromisuri. Asta-i viata, nu traiesti in pestera. Tii cont si de ceilalti sau dai cu capul de prag. Presupun ca esti de acord ca nu putem face toti ce vrem. E drept ca unii rateaza oportunitati din cauza nehotararii, chiar si decizia de a nu face nimic e decizia lor si nu ii judeci. Constientizezi ca fiecare avem propria personalitate, experienta si drept de decizie, nu? Ca doar n-o sa te cobori la discernamantul unui violator.
Acelasi lucru' ma intreb si eu uneori. Si nu te contrazic pentru ca stiu ca e asa. Uneori si eu din aceasta cauza am ratat o ocazie care inca nu am mai reintalnit'o pana acum
anonim_4396 întreabă: