| Marica_2964 a întrebat:

De ce nu facem intotdeauna ceea ce vrem? De ce trebuie sa gandim de 1000 de ori inainte sa facem ceva? Iti face placere sa faci un anume lucru, si vrei sa-l faci... dar mereu iti pui aceleasi intrebari "daca ceea ce fac nu e bine?",,"oare ce gandesc altii?". De ce ne lipseste acel impuls? Suntem niste fricosi, niste nehotarati, de prea multe ori lasam pe altii sa ia hotarari pentru noi, ori "lasam timpul sa decida" si ratam momentul. Puteti sa ma contraziceti, dar stiti ca am dreptate, toti la randul nostru ne-am lovit de asa ceva, am ratat sanse si am regretat.

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

laughing
da tare... tocmai ma gandem
dar nu ai luat in calcul a doua varianta de persoane care au facut asta, nu s-au gandit la consecinte si au avut de pierdut
nu e bine draga mea nici sa te gandesti de1000 de ori dae de 2 ori ininte sa faci sau zici ceva tot trebuie
am actionat dupa instinct si nu m-am gandit de 2 ori inainte sa fac ceva si am avut de suferit
au fost lucruri de care imi pare rau ca l-eam spus si nu m-am gandit de 2 ori...
nu suntem lasi ci constiinciosi

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Uneori faci ce vrei, de multe ori faci compromisuri. Asta-i viata, nu traiesti in pestera. Tii cont si de ceilalti sau dai cu capul de prag. Presupun ca esti de acord ca nu putem face toti ce vrem. E drept ca unii rateaza oportunitati din cauza nehotararii, chiar si decizia de a nu face nimic e decizia lor si nu ii judeci. Constientizezi ca fiecare avem propria personalitate, experienta si drept de decizie, nu? Ca doar n-o sa te cobori la discernamantul unui violator.

| campanario a răspuns:

Acelasi lucru' ma intreb si eu uneori. Si nu te contrazic pentru ca stiu ca e asa. Uneori si eu din aceasta cauza am ratat o ocazie care inca nu am mai reintalnit'o pana acum sad