| Briosicaaa a întrebat:

De ce nu il pot uita pe fostul prienten? a trecut ceva vreme de cand ne'am despartit. Acum am o relatie stabila cu actualul si sunt fericita alaturi de el. dau funda pentru cel mai bun raspuns

5 răspunsuri:
| dadasssssssss a răspuns:

Nu te supara, dar... dragoste si sex e putin mai jos happy

| UbexFlo a răspuns:

Nu il poti uita pentru ca a insemnat ceva pentru tine la un moment dat.happy Obisnuieste-te sa-ti mai amintesti de el asa din cand in cand si sa simti un ceva.Se intampla asta pentru ca ai tinut la el si ai pus suflet in relatia cu el.

| sunshine939 a răspuns:

Stii.cateodata ne atasam de unele persoane din viata noastra.si chiar daca suntem fericiti alaturi de altcineva amintirile ne tin legate de trecut.iar asta este involuntar.si cu cat ai mai multe experiente cu atat te atasezi mai putin.depinde si timpul pe care l ati petrecut impreuna. poate in mod inconstient chiar daca v ati despartit in urma unor neintelegeri el stia cum sa te faca fericita.te cunostea cel mai bine.incearca sa vezi ce te tine legata de amintirea lui.si chiar daca a trecut ceva timp. unele femei se casatoresc au viata lor si nu isi uita o anumita iubire.pentru k iubirea nu se uita niciodata.asta daca a fosthappyte pup o zi buna.

| LeeHyoWook a răspuns:

Pai.( : Hai sa iti spun din propria mea experienta ( stiu cum e.)...1. Daca ai avut o relatie lunga cu fostul tau iubit, este normal, l-ai iubit ai tinut la el, te-ai obisnuit cu el, si poate cand il vezi/auzi cv de genu, iti dai seama ca mai simti ceva pentru el.Asa in fine.Sa iti rasp dc nu il poti uita pe fostul tau, Simplu ( : L-ai Iubit. Va trece ceva vreme ca poti sa il uiti, inca mai ai sentimente pentru el, dar il iubesti pe actualul acum. Incearca nu te gandesti la fotul, petrece mai mult timp cu iubitu/prietenii tai, si incet incet nu vei mai avea sentimente pentru fostul si garantez ca il vei uita cu timpu.

| Briosicaaa explică:

Scuzee pentru categoriehappy.