| cosmin_3603 a întrebat:

De ce nu ma inteleg cu parintii? Adica imi ia tot ce imi doresc, vreau telefon imi ia, vreau haine de firma imi ia, am cam tot cemi doresc... dar cand vine vorba sa ies nu ma lasa, abia pot sa ies in oras cu prietenii si daca mai zic sa ma duc la vreun majorat ei zic un simplu NU! ce sa fac sa ma inteleg cu ei... pur si simplu daca deschid gura ei zic nu... daca aveti vreo idee ajutati-ma!

Răspuns Câştigător
| Gabry a răspuns:

Ideea lui constantaproca e foarte buna, sa discuti cu tatal tau pentru ca e barbat si intelege mai bine, cand a fost si el pusti.
Spune-i cum te simti, faptul ca iti ofera tot ce e mai bun, dar sunt prea protectivi.Iti doresti sa poti sta si tu cu prietenii tai, sa mai vorbiti etc.(ce faceti voi baietiihee hee ). Pe tine te deranjeaza foarte mult si e mai important sa poti sa iesi cu toti prietenii tai decat faptul ca iti cumpara haine de firma si ce-ai mai spus tu...
In concluzie, incearca sa ii spui tot ce simti, dar cu putina tarie, sa le demonstrezi ca ai crescut si ca le multumesti pentru toata dragostea care ti-o poarta!

9 răspunsuri:
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Incearca sa discuti cu tatal tau ca de la barbat la barbat.

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Cati ani ai? Probabil le e teama ca vei deprinde obiceiuri proaste: pierdut nopti, tigari, bautura, anturaj prost. Oricum, trebuie sa te lase sa descoperi lumea prin ochii tai, daca va fi prea tarziu e posibil sa ramai cu un handicap. Contactul cu lumea din jur trebuie sa vina treptat, altfel s-ar putea sa iti fie greu cand decid ei ca esti destul de mare.

| flower a răspuns:

Cosmin incearca sa afli motivul pentru care nu sunt de acord sa ai si tu viata sociala mai activa. Poate ai gresit cu ceva in fata lor si nu mai au incredere in tine? Asa cum ai curaj sa le ceri tot ceea ce iti doresti, tot asa fa-ti curaj si vorbeste cu ei, cu amandoi! Atunci cand ei iti spun '' Nu'', cere si tu explicatii... ok ''NU'' dar de ce? Aminteste parintilor tai ca va veni timpul cand vei putea lua propriile decizii fara a trebui sa le ceri permisiunea de fiecare data cand vrei sa faci ceva! Hai ma ca esti barbat...descurcatehappywinking

| barbyr0z.ex.fantadelamaye a răspuns:

Intreaba`y si tu un symplu "de ce?"
asa facea si mamalaughing
dar mergeam chyar daca ay mai nu ma lasau
oh go on
s-au obysnuyt pn` la urma...
daca cu frumosu nu mergewhistling... luam metodele may noylaughing

| Instinkt a răspuns:

Explicale ca numai esti un baietetel spune-le ca stii ca asta e varsta la care oamenii fac multe prostii dar totodata reamintestele ca ei teau crescut si teau invatat cei bine si cei rau si ca,,,, cloncuzie spune-le sa aiba mai multa incredere in tine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Problema este la tine! ar trebui sa faci ceva pentru a le arata ca iti poti purta singur de grija

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O problema ar fi ca ei iti vor tot binele si fac asta prea bine, tinandu-te prea din scurt. O idee ar fi sa vorbesti cu ei despre asta. Insa conteaza si varsta la care esti tu. Sa incerci sa ii intelegi, facandu-i si pe ei sa te inteleaga. Insa daca sunt genul de parinti imposibili, cel mai bine ar fi sa mai inghiti catva timp, sa le vorbesti cat mai matur, sa inteleaga ca nu mai esti baiatul de 13 ani care nu stie ce vrea de la viata, iar ei sunt datori sa faca alegerile bune pentru tine... Sper ca am fost de ajutor. bafta happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spune`le ca vrei sa reproduci

| andreea2525 a răspuns:

In primul rand cati ani ai? eu patesc la fel sa stiidar am avut o discutie serioasa cu aman2 sile.am explicat ca acum amo varsta la cae nu pot fi tinuta in ksa. ai vorbit cu ei vreodata asta? incearca si da un semn id meu : ada_d12winking