Numele sunt doar niste coduri. De ce crezi ca este bataie de joc?
Cum adică coduri? )
Aici nu vorbesc de semnificatia acestora, ci de scop. Pai, de ce sunt puse numele? Nu pentru a interactiona printr-o anumita cale cu persoana acelui individ? Cred ca le putem asemui cu niste coduri de bare. Ce crezi?
Nah, nu cred în asta că un nume dictează nu știu ce despre persoana respectivă. aș alege un nume care să mi se pară că sună frumos, să-mi fie drag să-l pronunț. așa ce naiba mă apuc să-mi strig copilu prin casă VETAAAA (eventual și cânt după) sau celălalte atrocități? sună groaznic
Aceste nume se regaseau intr-un numar mai mare printre fetele secolului precedent celui actual. Dar, nu inseamna ca era si rau daca oamenii le puneau. Cred ca esti o persoana tanara, deoarece nu are nicio relevanta si niciun spirit de moralitate un om care judeca dupa nume si rade de cel care il poarta. Nu ar trebui sa lasam aceste rautati de o parte si sa cladim o societate mai buna, pentru ca facem parte din secolul in care se crede ca suntem open mind?
Bla bla, hai că mă prefac că-mi și pasă de ce ai zis acolo să te simți și tu bine nu e societatea mai rea că nu-mi plac mie niște nume, chill your tits.
Păi cu o floare nu se face primăvară, dar chestia este că acest anotimp cam bate pasul. În regulă, mulțumesc pentru comentariul oferit și mă voi preface și eu că mă simt mai bine .
Ai intrebat in satrele de tigani? Acolo gasesti orice nume, mai ales astea dubioase.
Inspiratia vine din telenovele, Italia, Spania. Nu mai vine din bunici si stramosi ca alea e vechi
111carina1 întreabă:
nyoentox2002 întreabă: