Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 14 Ianuarie 2025 sunt:
Buna. Am patit azi noapte un lucru pentru a doua oara si voiam sa aud si parerile voastre, pana ajung la doctor. Ma trezesc noaptea din somn, imi este foarte frig, si incep sa tremur foarte tare, ...? (mai mult)
Bună tuturor! Puteți, vă rog, să- mi recomandați câteva grupuri unde pot posta un sondaj? Am nevoie de 200 de răspunsuri la un sondaj scurt ???????? (3 minute). Trebuie să alegem un nume pentru...? (mai mult)
Buna! Stie cineva ce inseamna sa visezi ca nu ai buchetul de mireasa si trebuie sa inceapa nunta? Multumesc!
Doar eu consider că 26 de ani e o vârstă fragedă să faci un copil? Eu am 26 de ani și departe acest gând, vreau sa fac un copil dar nu în viitorul apropiat, undeva la 33- 37 de ani, oare mai...? (mai mult)
Ce parere aveti despre București? Cine la vizitat? Cum vi se pare ca și capitala și oamenii cum vii se par?
Buna! M-am inregistrat din greseala la centrul gresit de examinare pentru Cambridge. A mai patit asta cineva? Se mai poate schimba? Mai pot primi macar banii inapoi?
Cum as putea sa slăbesc într- un timp destul de scurt? Adică, există metode, diete, exerciții care m- ar putea ajuta sa slabesc exact asa cum îmi doresc, in timp scurt?! Nu știu dacă contează...? (mai mult)
Cine de aici mai are anxietate /anxietate sociala? Si cum pot sa o domolesc, in special pe cea sociala? Pentru ca mereu când sunt in public oriunde, efectiv ma simt inconfortabil și îmi e rușine...? (mai mult)
Buna. Iubitul meu apreciază poze cu modele Onlyfans si urmărește astfel de modele, eu nu am vorbit inca cu el despre faptul ca ma deranjează asta si nu știu cum sa o fac. nu sunt cel mai direct om...? (mai mult)
De ce românașii pronunța în modul asta oribil cuvântul podcast adică, , podchest'' când pronunția originala în engleza normala e mult mai simplă și mai plăcută la auz. Da click pe difuzor...? (mai mult)
Un apartament peste strada de serviciu sau o casa la 8-10 minute cu masina?
Daca am un cont de fecebook, WhatsApp pe 2 telefoane, când am o conversatie scrisa, apare si pe celalalt telefon?
De ce sunt chiriile atât de scumpe? Ce alte soluții am putea avea? Hai că în Romania majoritatea au propia lor casa dar în Germania de exemplu majoritatea stau in chirie care e scumpă, de asta mă...? (mai mult)
Buna seara! Cam cat sunt chirii in Constanta in apropiere de cernavoda?
Bună seara! Polițiștii și militarii beneficiază de pensia privată pilon 2?
Salutare tuturor! Are cineva un cod de reducere booking pe care nu îl folosește? Multumesc anticipat
Bună. De câteva luni, sunt tot mai timid. Când mă întreabă cineva ceva, ma pierd și nu mai știu ce sa spun, îmi fac multe gânduri, mi- e rușine uneori sa vorbesc în public, deoarece ma...? (mai mult)
Credeti ca lumea va fi mult mai buna când toti bărbații vor fi mai umani, mai emoționali, non- violenti fără capacitatea de violenta, fără orgolii prostești și nu vor mai cauta sa impresioneze...? (mai mult)
Un răspuns amuzant la " de unde până unde "?
Bună! O cunoștință a vrut sa facă anumite notificare pe contul de Instagram, dar din greșeală a pus o alta varsta(13ani) după care I s- a suspendat contul de Instagram si Facebook. Ce se poate...? (mai mult)
Bună ziua,vreau să plec din România către Elveția,ce trebuie să am activat pe telefon, pentru acces la internet.
Ce limba vi se pare mai frumoasa și care va place mai mult: italiana sau franceza?
Hei TPU! Locuiesc in Bucuresti iar in aceasta seara 12 01 2025, la ora 19 50 a venit preotul cu boboteaza, vecinii de langa l- au primit, se auzea glasul lui si a batut si la mine la usa si l- am primit,...? (mai mult)
Salut! Am o întrebare. Eu plac o fată și vreau să aflu daca și ea mă place doar că mulți spun că place alt băiat. Eu când i- am spus că mă place pe Whatssap a trimis un zâmbăreț rușinos....? (mai mult)
Bună, dintre fericire și libertate, pe care ați alege-o? Sau ambele, dar și de ce.
Cafea de la McDonald's sau Starbucks? Pe care o preferati? De preferabil sa argumentati si de ce.
Eram in cyberjump cu prietenii mei acum 1 an si cand ni s- a terminat timpul omamenii de acolo nu m- au intrebat sa le dau bratara. Asa ca am furat- o. Mai am voie sa ma duc acolo? Am furat- o intentionat...? (mai mult)
Salut! Am și eu o întrebare. Eu plac o fată și vreau să aflu daca și ea mă place. Când i- am spus că o plac a trimis un zâmbăreț rușinos pe Whatssap. Mulți spun că ea place alt băiat. De...? (mai mult)
Bună ziua, am fost la dentist și mi- a pus o plombă la un dinte și mi l- a curățat a zis ca mai avem de lucru și mi- a mai făcut o programare ca atunci să plătesc tot, dar nu am mai mers, se...? (mai mult)
Buna tuturor. Nu se spunea parca că după data de 8 ianuarie vom primi 1 leu pe sticle in loc de 50 de Bani? Vad că tot 50 de bani da aparatul! Eu am un magazin in zona și le dau sticletele le numără...? (mai mult)
Ce părere aveți despre ideea de a a angaja în M.A.I personal doar cu 10 clase în poliție și jandarmerie fiind un deficit de oameni de 35.000 de oameni. Oameni actuali din poliție, jandarmerițe...? (mai mult)
Vreau informatii despre Laurentiu Botin (prezentatorul de la Realitatea)?
Ce va place mai mult: pepsi sau coca cola?
Știe cineva un aparat foto bun la un preț accesibil? Un aparat ce sa facă totuși poze mai frumoase decât telefonul ca de aia îl iei.
Ați auzit de site-ul Nl jobs? E ceva pe bune sau păcăleala? A lucrat cineva prin intermediul acestui site?
Am angajat la Moveos în Brașov de 2 săptămâni și simt ca nu mai pot suporta! Dorm cu 4 inși în camera câte 2 în pat. Salteaua e jegoasa ăștia sforăie. Șifonierul îl impart cu colegu de...? (mai mult)
Bună, Cum ar fi dacă româna și latina ar fi limbile oficiale în România?
Buna ziua E prima data când port ochelari de vedere și simt o ușoară amețeală, când merg și mă uit în jos simt o stare ciudata că și cum aș calca in gol sau de plutire nu știu cum să descriu...? (mai mult)
Ce filme va plac foarte mult?
Ce va place cel mai mult: istoria, biologia sau geografia?
M- am angajat la Moveos în Brașov de 2 săptămâni și simt ca nu mai pot suporta! Dorm cu 4 inși în camera câte 2 în pat. Salteaua e jegoasa ăștia sforăie. Șifonierul îl impart cu colegu...? (mai mult)
Ce va doriti in acest an?
Bună ziua! De ce bătrânii ne sâcâie tot timpul? Vor sa facem ce vor ei!
Am și eu nevoie de o scuza urgent. Am fost la o prietene sa ne vedem, iar pe parcurs lucrurile au escaladat la alt nivel Și am făcut o poza ca și amintire Prietena asta, ea are iubit, și cumva...? (mai mult)
Unde va place mai mult: la casa sau la bloc?
Bună ziua Cum pot afla dacă cineva îmi întra în telefon de la distanta? Unde trebuie sa caut în telefon sa vad de unde se conectează în telefonul meu, modelul telefonului? Cum as putea preveni...? (mai mult)
Bună ziua După ce termin de discutat în apel pe messenger, îmi apare apel terminat și ora când s- a terminat Dacă întru pe pagina de messenger și apare prima persoana cu care am vorbit, arata...? (mai mult)
Ma ajută cineva cu un cod de invitație pentru anime Nexus?
Voi mai beți Cola? De astăzi m- am hotărât 100% sa nu mai beau așa ceva că e otrava lentă și sigură.De fapt tot ce e ultra procesat nu e bun Citiți cartea Oameni ultraprocesati de dr.Chris Van...? (mai mult)
Cum as putea sa recuperez contul de istagram deși nu poze cu mine pe el? Am încercat la istagram și nu a mers ca nu am poze cu mine
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MimiJaneMaraMimiMaraJane întreabă:
Anonimhack35 întreabă:
Bipolaru21 întreabă:
TCostel întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Holograf
Esti un fan adevarat al trupei Holograf?