| danutzsan a întrebat:

De ce nu mai pune nimeni preț pe valorile morale, bunele maniere nu mai interesează pe nimeni sau aproape pe nimeni,

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E lumea lor. A meltenilor care scuipa seminte peste tot, a pitipoancelor care umbla despuiate si apoi se vaita ca le doare spatele, a celor care clefetesc la o guma juma' de zi si mai fac si baloane, celor care scuipa din minut in minut, a celor care n-au auzit de cos de gunoi, a celor care nu cunosc alta ipostaza decat cea cu mainile in buzunarele de la 'ginsi', a alora care rad pe strada atat de sonor ca as tinde sa cred ca ei sunt de vina pentru miscarea placilor tectonice, a alora care n-au auzit de casti la telefon...mai vrei? Noi suntem inadaptatii.Nu crezi? Noi suntem aia defecti si ei sunt cei normali...citeste in punctele astea de suspensie un zambet trist.

4 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

E trist dar asta e realitatea. Eu ma uit in jur si vad cum inocenta se stinge pe zi ce trece. Nu mai sunt apreciate adevaratele valori pentru ca lumea se schimba. Multi isi spun ca daca esti cu bun simt si te porti frumos ai de pierdut. Practic e lupta pentru supravietuire. Cei slabi nu rezista. Eu voi fi asa cum sunt acum o viata intreaga.

Raul9004
| Raul9004 a răspuns:

Îţi spun eu un răspuns care deşi pare foarte simplu şi ignorant, din păcate este tot atât de adevărat: pentru că nu mai este la modă.
Sunt foarte puţini cei care mai cred în aşa ceva, de multe ori eşti privit ca un ratat, iar prea mulţi ţin de părerea altora ca să poată fi aşa...de aceea asemenea specimene sunt foarte rare. sad

| psiko a răspuns:

Pentru ca societatea se demoralizeaza total, o sa ajungem sa ne omoram intre noi "ca prieteni". Si acum este la moda sa fii nesimtit, badaran si egoist - esti cool asa. happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fiindca nu mai crede nimeni in existenta lui Dumnezeu, nu mai crede nimeni in cele 10 porunci care respectate, fiind, fac viata suportabila, si relatiile intre oameni placute si frumoase.in ultimii ani nu am vazut nici o relatie frumoasa intre oameni, nici in familii, nici in dragoste, nici colegiale, nici una.nici una, macar dezinteresata, in afara de cele din familia mea.

Întrebări similare