| Fifylici a întrebat:

De ce nu mai raspunde Raluca(adminul)? Nici la mesajele private si nici la contact am rugat-o sa imi stearga niste intrebari si nimic pana acum.Stie altcineva si alta cale de a lua legaturab cu ea?

3 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Probabil Raluca este foarte ocupata. Zilnic ea primeste sute-mii de mesaje. Poti sa-i mai scrii o data peste vreo saptamana-doua sau poti sa fii isteata si sa-ti dai seama si singura, ca cel mai probabil solicitarile tale de a-ti sterge intrebarile, nu vor putea fi puse in practica. Daca este foarte urgent si important, poti sa-ti raportezi singura o intrebare, dar e posibil sa reapara peste vreo saptamana (mie una asa mi s-a intamplat). Succes!

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Oare numai de la tine primeşte mesaje?
Primeşte de la toată lumea şi toate se vor rezolva cu timpul iar noi trebuie să avem răbdare prin aşteptare la rând.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Raluca primeste foarte multe mesaje, la care poate raspunde in 5 zile sau mai mult(chiar si 30). Pentru a-ti sterge intrebarile, raporteaza-le cu caracter irelevant si la detalii scrii "drepturi de autor". A doua zi cel tarziu, vor fi sterse.

Întrebări similare