Poate fi ca si eu am prietene dar nu avem o relatie foarte intensa, nu ma comport ca prietena ei de exemplu, la un moment dat te indragostesti atunci ce faci daca ea te face ca un frate?
Nimeni, multi spun asta.
Eu cred ca poate exista.
Ca n-o baga in seama decat o violeaza cand are el chef. ca asta-i atitudinea ###
Exista si astfel de prietenii dar mai rar din motive mai mult sau mai putin cunoscute, habar n-am, rar exista prietenii dintre un baiat si o fata, asta e aproape imposibil, depinde acum si de persoanele cu care esti prieten.
Adica daca pe fata respectiva o cunosti din copilarie evident ca nu ai putea sa o privesti ca pe o viitoare iubita in viitor deoarece ti s-ar parerea ciudat si preferi sa o ai doar ca pe simpla prietena si nimic mai mult dar daca ar fi vorba de o fata pe care ai intalnit-o in liceu atunci da asta e altceva pe ea ai putea sa o vezi ca pe o posibila iubita deoarece in cazul asta ar fi destul de OK intelegi ce vreau sa spun?
Cine a zis ca nu se poate?
Daca sunt bff cel mai probabil unul va ajunge sa se indragosteasca de celalalt. Daca nu sunt asa apropiati pot fi doar prieteni.Un baiat vede o fata ca pe o posibila partenera si invers, daca stau si toata ziua impreuna se va ajunge la ceva mai mult. Oamenii sunt programati sa faca...si asta cauta la o persoana de s.ex opus.
Acum cativa ani eram prietena cu un coleg de clasa.Stateam toata ziua impreuna cat eram la scoala, am fost bff, dar am ramas doar prieteni.Deci da, o fata si un baiat pot fi doar prieteni, chiar bff.Nu e imposibil, dar multi gandesc prea departe.
Andrei1903 întreabă: