| Blackrose18 a întrebat:

De ce nu pot fi o persoana buna? Nu am mila, imi pasa doar de mine, si nu am deloc scrupule, principii...

11 răspunsuri:
| Iamforfun a răspuns:

Până la urmă tu decizi cum vrei să fii. Poți să începi să faci un mic pas ca să te schimbi. Gândește-te ce sentimente pozitive poți să dezvolți în tine. Ajută pe cineva fără să aștepți nimic în schimb.

| Mosotti a răspuns (pentru Iamforfun):

Nu se schimba, asta ii e personalitatea si asa va ramane.

| Mosotti a răspuns:

Nu poti fi o persoana mai buna ca asa esti tu, nu ai cum sa fi altfel, asta e personalitatea ta, daca esti baiat probabil asa e si mama ta, daca esti fata, probabil asa e tatal tau ca si tine la caracter.

N-ai ce face.

| Lukasssz a răspuns:

Pentru ca esti un psihopat!

| Blackrose18 explică (pentru Lukasssz):

Psihopata*

| Lukasssz a răspuns (pentru Blackrose18):

Sa sti ca nu e mare chestie.Si eu sunt sociopat, dar putin imi pasa.Asta e.

| Blackrose18 explică (pentru Lukasssz):

Ehh, aia e.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie să te naști din Dumnezeu ca să fii cu adevărat bun...

| Cheo0S a răspuns:

Eu cred ca esti o persoana normala numai ca nu iti dai seama de asta. Cum de ai ajuns la concluzia ca nu ai scrupule si principii? Singura mila care trebuie sa o ai e fata de familia ta sau un animal, nimeni nu merita Mila ta.

| Blackrose18 explică (pentru Cheo0S):

Nu am mila de animale, sau de familie laughing) de pe partea mea sa moara toti si maine, eu sa traiesc.

| Dariaa90 a răspuns:

Pentru menținerea unui echilibru in societate, este nevoie și de asemenea persoane, presupun ca ești in proces de dezvoltare psihică încă, deci ai tot timpul sa ieși din mulțime și ușor ușor iți vei contura niște principii destul de definite in viața asta laughing succese