La concluzia asta am ajuns si eu, cu ceva timp in urma. Credeam ca nu voi mai obtine ceea ce imi doream. Si uite ca intr-un final, a venit.
E inca astept...
Eu am asteptat 7 ani pentru asta...
Deci as mai avea cam 3 ani, hmm, nu stiu daca mai rezist
Rabdare si tutun, vorba unchiului meu.
Pff,
Deci trebuie sa ma apuc de fumat... Nasol...
O sa iti zic parerea mea,dar o sa fie cam deplasata
E o chestie,numita "obisnuinta",de exemplu,cand te obisnuiesti sa stai cu oameni care nu sunt nici prieteni,nici dusmani,sunt asa si sunt in jurul tau o luna,doua,chiar daca nu ii consideri prieteni,o sa iti fie dor sa stai in preajma lor dupa ce nu o sa mai fi acolo,pentru ca te-ai obisnuit intr-un fel,si cand "pleci",o parte din tine "moare". Sper sa intelegi ideile,sunt mort de somn,nu pot sa ma exprim mai corect,scuze.
De multe ori cadem in capcana asta,a obisnuintei.
Poti sa suferi pentru un iubit de exemplu si sa crezi ca "ce rau e fara el,ce aiurea ma simt, m-as simti mai bine daca ar fi aici", dar dupa un timp dispare, si urmatorul tau iubit, ar putea insemna de 10 ori mai mult decat inseamna asta, si sa simti asta in prezent, nu dupa ce il pierzi
Ti-am zis ca eu gandesc cam deplasat azi, ma duc sa-mi fac o cafea.
Eu niciodata nu am suferit si nu voi suferi dupa un baiat, mi se pare o prostie. El sa se distreze cu altele si eu sa bocesc in pat? No!
Inseamna ca nu l-ai iubit,tot suferi, chiar daca in masura mica, atunci cand cineva pe care il iubesti iti demonstreaza ca nu da doi bani pe tine, sau te dezamageste in anumite feluri.
Daca nu ai asteptari nu poti fi dezamagit, dar depinde acum.
Poti sa nu ai asteptari de la persoana iubita?
Depinde ce intelegi la ''persoana iubita'', poti sta cu ea doua saptamani, in care sa va intalniti de 4 ori, asta nu cred ca se poate numi ''persoana iubita''. Daca relatia, dureaza de mai bine de 6 luni, asa da. Dar in rest e Untold.
Prin persoana iubita inteleg persoana iubita.Adica pe care o iubesti tu,nu conteaza ca incepi sa o iubesti dupa doua saptamani,dupa doua luni sau doi ani, depinde de tine in cat timp iubesti.
Persoane de cum ai zis tu, cu care doar iti petreci timpul si fiind la inceput, e normal sa nu iti pese, ai dreptate
Ma bucur ca imi dai dreptate.
Adevarat. Am simtit-o pe pielea mea, acum ceva timp in urma.