anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce nu puneti intrebari? aveti dreptul la 4 intrebari zilnic, este imposibil sa nu aveti ceva de intrebat, sunt o gramada de utilizatori care nu au pus niciodata o intrebare! Nu aveti curaj? de ce? sa nu rada colegii de TPU de voi? (asa mi-a spus cineva ).

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu in ultima vreme nu am postat nicio intrebare. Am avut doar probleme personale care imi place sa le rezolv singura, deoarece orice sfat as primi tot ca mine as facewinkingwinking.
Cat despre aceasta teama de a fi luat in nume de rau de alti utilizatori, eu nu o am si nu imi pasa daca sunt criticata de curiozitatea mea, dar am vorbit cu cativa useri carora le era teama sa intrebe ceva deoarece au avut nsite critici cam dure la adresa unor intrebari adresata mai inainte... cred ca unii chiar exagereaza cand raspund la intrebari, parca ei nu avut aceste curiozitati. S-a pus o intrebare de genul: daca m-am sarutat cu un baiat, mai sunt virgina? si au sarit sa ii zica fetitei tot felul de tampenii...

9 răspunsuri:
| m4them4tic a răspuns:

Personal, din cele 2 intrebari puse de mine, doar una a fost intr-adevar necesara si aveam neaparat nevoie de raspunsul unui cunoscator. Cealalta a fost pusa la plictiseala si lene de accesat.
Suntem multi care, daca avem nedumeriri sau nu cunoastem ceva, preferam sa apelam la un prieten comun, numit Gogu.
Aici multe intrebari sunt puse de cei mai mici dintre noi(dar nu numai), care doresc sa afle si parerile altora.
O parere in plus nu strica niciodata.

| carminaburana43 a răspuns:

Eu am pus pina acum cam 30 de intrebari si raspunsurile in majoritatea cazurilor au fost exceptional de bune si o sa mai si pun dar deocamdata nu am probleme numai as schimba locul de munca pe unul mai bun dar acest site nu ofera asa ceva. In schimb ma bucur sa pot eu da raspunsuri si ma bucur cind raspunsurile mele isi gasesc ecou si sunt de folos cuiva.Sa fii iubita.

| Bacemi a răspuns:

Am pus intrebari o perioada. Acum nu mai am timp. Sunt ocupat cu munca si cu facultatea si nu mai pot sa ma dedic asa mult. Plus ca ma deranja ca puneam multe intrebari legate de cultura si multi le ignorau pe cand unele intrebari mai putin serioase capatau foarte multe raspunsuri.

Raul9004
| Raul9004 a răspuns:

Eu am mai multe răspunsuri decât întrebări. De aceea am venit aici, doar ca să ajuthappy

| andreea7520 a răspuns:

Eu când am vreo` nelămurire în legătură cu ceva, normal că pun întrebări, dar nu pun niciodată întrebări doar aşa, că n`am ce face, poate unii chiar nu sunt aici pentru a fi ajutaţi, ci pentru a ajuta happypărerea mea. Eu am văzut destule` întrebări pe aici dar am observat că sunt unii care au 0 întrebări, asta e big grin

| Hmmmm a răspuns:

Nici eu nu am mai prea postat intrebari.
motivul este ca pur si simplu nu stiu ce sa intreblaughingasa ca mai bine nu intreb nimic si ma ocup doar sa raspund la intrebarile la care stiu raspunsul sau merita a raspund

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@marionel uita-te la prima primul raspuns postat la aceasta intrebare si ai sa vezi de ce am postat-o pe asta si pe urmatoarea.

| nobody_9468 a răspuns:

Pun intrebari atunci cand am o problema sau cand am curiozitate privind parerea altora...in rest raspundhappy

unii au cont doar pentru a intra pe chathappy

de ce ar rade?, ok ar rade daca ar pune intrebari stupide sau bancuriwinking

baftabig grin

| Linda a răspuns:

Nu pun intrebari din lipsa de timp. Daca pun intrebari, inseamna sa-mi fac timp si sa vin cu feedback-uri la ce mi s-a raspuns.