De cele mai multe ori nu ne dam seama ca complicam chiar si cele mai simple lucruri...
Ce este aia viata obisnuita si simpla la tine? E ceva relativ rau.
Mai era un citat/proverb care suna cam astfel: „nu voi fi un om obisnuit pentru ca am tot dreptul sa fiu deosebit"(il zic din amintire).
Ei bine, lumea nu e asa si ajungi dezamagit total daca ai asteptari. Suferintele sunt ceva de nelipsit in acest caz. The more you care the more you have to lose.
Spune-mi tu mai bine de ce ar trebui ca oricine(indiferent de sex) sa se multumeasca cu lucruri/gesturi simple si foarte usor trecatoare? Mie chiar nu-mi plac lucrurile simple. Mai ales ca „industria" asta a florilor e mizerabila si isi bate joc de natura.
Nu ai cum sa impresionezi pe cineva cu o floare care se ofileste dupa cateva zile si va conduce la pierderea gestului intr-un timp foarte scurt. Trebuie sa fie ceva durabil sau chiar cu un impact emotional mai mare! Iar ce este simplu este practicat si de mai multa lume, de aia nu e special, persoana nu se va simti speciala astfel! Trebuie sa fii inovativ, diferit.
Ti se pare. Oamenii au avut mereu pretentii. Dar inainte era mai multa saracie. Asta nu stii.
Unii au nevoi mai mari. Ce nu ti-e clar?
Ce sa las? Maturizeaza-te! Nu te astepta sa postezi pe TPU ca sa te aprobe toti imediat. Ce sa-ti fac eu daca tu consideri ca a oferi o floare e un mare gest. E un gest comun, banal! SIMPLU si practicat! Si tu ma contrazici intr-un mod ridicol ca nimeni nu face asta si ca tu ai inventat florile te pomenesti!
Pentru ca de fiecare data, dincolo de tine este un alt individ. Nu suntem deloc la fel.
anonim_4396 întreabă: