anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce nu reusesc sa duc pana la capat nici o dieta? pig Luni am inceput un regim, dar deja am renuntat.Sunt o lenesa si o mare mancacioasa! crying Ce as putea face ca sa-mi mentin motivatia si sa reusesc sa duc dieta pana la capat? Mersi! happy

Răspuns Câştigător
| iRawrr a răspuns:

Eu am apendicita acuta si peritonita acuta si tin regim am 10 ani si mie mi greu sa nu mananc ciocolata sau alte bunataturi uite ce trebuie sa faci daca cineva iti face pofta cu ceva care nu e in regimul tau doar pleaca de langa el sau gandeste te ca nu e bine sa mananci.

3 răspunsuri:
| luiza a răspuns:

Chestia asta nu tine de lene! Cauta o dieta care sa te satisfaca pe deplin; sa ai in ea alimentele care iti place sa le mananci. Una din regulile de aur ale unui regim sanatos este: daca ti-e foame, mananca. Cauta alimente slab caloric si mananca 3 mese principale si 2 intre ele. Daca nu iti este foame atunci poti sa ti o dieta.

| Alyra a răspuns:

Reginmul pe care-l tin eu este unul in care am voie sa mananc orice, dar putin.Problema mea e ca nu am suficienta vointa si nu stiu cum sa fac rost de ea.Intr-adevar ai dreptate Luiza, cand ti-e foame ar trebuie sa manci ceva cu putine calorii, cum ar fi un mar. Dar mie mi-e pofta de ciocolata! crying

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Bună.
Dieta nu se ţine aşa pur şi simplu.
Trebuie să ţi-o recomande cineva, şi să elimini anumite mâncăruri sau mese din alimentaţie treptat, nu brusc.
Dacă doreşti să slăbeşti mai bine mergi la sală şi faci sport; uită de diete!

Baftă!