| Florazul15 a întrebat:

De ce nu se fac spitale pentru animale? De exemplu dacă găsești un animal lovit de mașină duminică sau sâmbătă nu cred că sunt deschise clinicile și nu ai unde să te duci cu el. Ar fi perfect daca ar exista in fiecare oraș un fel de urgență să te duci dacă găsești un animal rănit sau daca nu îți permiți să mergi la o clinica privată cu animăluțul

6 răspunsuri:
| oSalamadra a răspuns:

Eu am verrinar nonstop in oras

suntserios
| suntserios a răspuns:

Pai exista in marile orase spitale pentru animale
La fel cum existe si cabinetete functionale nonstop

| Fatamuntilor a răspuns:

Nu stiu cati ar investi in spitalele pentru animale, atata timp cat cele pentru oameni nu sunt dotate corespunzator.
Cel putin in orasele mari stiu ca sunt clinici deschise non stop, sau cel putin numere de telefon de urgenta.
Sau cel putin adaposturi unde exista personal calificat,
Sau ONG uri care se ocupa de asfel de cazuri.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru 199onur7, mai pune și tu semne de punctuație ca să se distingă o frază de alta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ar fi o idee, dar cum în România nici sistemul de învățământ nu e ceea ce ar trebui sa fie, spitalele pentru animale sunt o utopie.

| 199onur7 a răspuns:

Oamenii sunt răi oamenii sunt falși oamenii sunt lacomi oamenii sunt orbiți de răutate și invidie oamenii vor tot mai mult si mai mult noi oamenii nu vrem binele la animale nu ne pasă de ele cu Adevărat suntem răi lacomi invidioși plini de ură și vrem tot mai mult si mai mult noi am putea salva orice vietate de pe pământul asta orice viața care este in pericol de pe pământul ăsta am putea salva pământul asta de la distrugerea in continuă care se întâmplă si are loc dar nu ne pasă decât de noi fiindcă suntem răi si nu știu cat o sa mai rabdă cu noi cat o sane mai suporte si va avea răbdare cu noi sa ne oprim de răul care il facem in continu la animale noi ne omorăm intre noi ne dam unul la altul in cap pentru niște hărti nu mai se ține cont de familie copii sa ajuns foarte rău nimic nu mai poate salva pământul ăsta noi oamenii suntem cea mai mare greșeală pe pământul ăsta.