| LisaJulie a întrebat:

De ce nu se ia nimeni de cei ce scriu fanfiction pe site-urile Wattpad, Commaful, Archive of Our Own, Fanfiction.net, Livejournal Tumblr sau Pinetrest la cât de ciudate sunt majoritatea și ce minunății se găsesc pe acolo! Mai sunt și scrieri de calitate dar majoritatea sunt hilare? Mai ales ship-urile cu Naruto și Sakura, Hinny, Romione vs Dramione, Bedward vs Jacob și Bella și cam tot ce pe site-urile acelea! Cei care se ocupa cu drepturile de autor de ce nu închid acele pagini, nu ar trebui sa le folosească cineva personajele fără voia lor?

6 răspunsuri:
| Mosotti a răspuns:

Nu se ia de ei ca nu se doreste asta! Ca daca s-ar dori, s-ar rezolva.
Nu le inchid ca nu vor sa le inchida, au ei motivele lor. Cand se intampla ceva, nu se intampla asa ca nu e gandita treaba, ca au neglijat, etc, ci ca asa se doreste chiar daca pare ca nu e normal.

Poate tocmai asta se si vrea, ca sa se foloseasca aiurea altii de personajele lor chiar daca alora nu le convine.

Adica daca unu fura si vezi ca politia nu prea ii face mare lucru, inseamna ca nu vrea sa-i faca, de ce? Ca au ei un interes sa nu-i faca.
Iar cand vrea, te prinde rapid si se aplica regulile.

Regulile, legile se aplica doar daca exista interesul sa se aplice, noi suntem naivi cu "aaaa, pei uite domne, de ce nu se face aia si aia desi e evidenta treaba?".

| LisaJulie explică:

Nu prea inteleg ce spui? Ti-ai luat pastilele?

| Madaxo97 a răspuns:

M-am gândit și eu la asta happy dar într-un fel și mie imi placea să citesc povești inventate cu anumite ship-uri pe care le aveam prin filme sau seriale laughing unele sunt dezgustătoare, recunosc, cele 18+, ar trebui șterse pe veci. Ma gândesc ce o fi în mintea celor care scriu așa ceva laughing

| LisaJulie explică (pentru Madaxo97):

Eu am citit cateva doar ca sa mai invat putina engleza, spaniola, franceza etc! Dar Domane fereste sunt curioasa cat de oribila si depravata trebuie sa fie povestea ca sa o stearga cineva!

| LisaJulie explică (pentru LisaJulie):

Mai ales pe Archive of Our Own

| Madaxo97 a răspuns (pentru LisaJulie):

Ohoo, sunt o grămadă, cu conținut super explicit, de-a dreptul scârboase unele. Nu recomand să înveți engleza sau orice limbă străină de le wattpad sau site-uri de genul, e plin de greșeli gramaticale, pentru că sunt scrise de copii și adolescenti cu prea mult timp liber, fără minte majoritatea.