| ThePrinceOfAllSaiyans a întrebat:

De ce nu sunt deloc atras de tigani si negri? Ii consider cei mai urati din lume. E din cauza ca sunt rasist?

11 răspunsuri:
| Celcestietot a răspuns:

Nu, doar nu ești atras de etalarea eului lor.

| aXy99 a răspuns:

E vorba doar de tigani sau si despre persoanele de culoare?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intrebarea asta merita un report asa de fain!

Răspuns utilizator avertizat
| LikeARollingStone a răspuns:

Cel mai probabil rasismul e problema. Ne-a fost bagat de mici in cap ideea asta ca "diferit" inseamna rau. Si nu e mereu asa. Stiu faima pe care o au tiganii. Si mai stiu si ca in marea majoritate si-au creat-o ei. Insa, nu toti suntem la fel, or fi si buni nu doar rai. La fel si cu negrii; ei chiar nu isi merita faima.
Da-le o sansa, in comparatie cu alte popoare romanii sunt deplorabili, asta nu inseamna ca suntem toti la fel si ca ceilalti ar trebui sa nu ne accepte.

| anonim_4396 a răspuns (pentru ThePrinceOfAllSaiyans):

În fiecare popor cred că există, atât integrați, cât și neintegrați în societate. Sunt și albi needucați, hoți, nespălați, violenți și puși pe ceartă...și încă destui.

| 90210 a răspuns:

Fiecare are preferintele lui

| RowseRj a răspuns:

Nu. Nu ești rasit. Doar pentru că nu îți plac țigani sau negri nu înseamnă că ești rasist. Pur și simplu ai gusturi diferite. Rasist e atunci când disprețuiești și râzi de un anumit tip de oameni dintr-o anumită țară. Cum fac uni români cu uni unguri.

| LikeARollingStone a răspuns (pentru RowseRj):

Habar nu ai ce inseamna rasism, bro.