Nici măcar lene nu se poate numi, pentru că durează mai mult să formulezi, scrii şi postezi o întrebare de genul decât să cauţi singur pe google.
E doar prostie.
Pentru ca multi nu sunt siguri pe ei, si vor niste sfaturi de la cei care au mai avut astfel de experiente.
Pa, pa!
Ca de exemplu ce experiente? sa vezi un pret? sau sa te uiti la un orar?
Cand am zis asta, nu ma refeream la un pret sau un orar. De exemplu : Cineva vrea sa cumpere ceva si vrea sa afle daca se merita, isi pune intrebarea aici si cei care au avut respectivul, ii vor raspunde la intrebare.
Daca e asa de greu sa-ti dai seama, e clar .
Nu degeaba se cheama " Toti pentru unu ". Aici ne ajutam. Deseori Google nu ajuta mai tot timpul.
Pa, pa!
Eu imi dau seama de ce spui tu, si ceea ce spui este corect, dar tot altceva spui nu ce am intrebat eu de ce nu vrei sa ma intelegi si tu daca eu te inteleg?
In fine, dar nu e corect din partea ta sa ii faci ratati. Daca asta este alegerea lor, nu trebuie sa intervina cineva sa le zica ce sa faca si cum.
Bye.
Daca mai bine stai jumate de ora, decat sa te uiti in 20 de secunde la ceva, sincer esti un ratat, si daca nu intelegi si tu esti o ratata. mai ai ceva de adaugat?
Pun pariu ca, daca cauti ceva pe Google, jumate din raspunsuri sunt de pe TPU. Si nu mai fi tare-n gura online, ca nu tine treaba.
Te pup :*
Eee nu? daca vrei iti dau numarul meu si te injur la telefon ratatooooooooooooo! :p
Ia da-mi-l . Il duc asa putin pe la politie .
Hai ca n-am chef de glume, si singurul ratat de aici esti tu, ai niste replici stupide si niste intrebari stupide.
Pa!
Iti prevad viitoru pentru anii viitori o sa fii batuta in stilu romanesc de primul baiat care o sa stea cu tine
Serios?! Ma critici? Da tu n-ai oglinda acasa? N-am sa dau eu de tarani ca tine. :*
Taran i ala care cultiva pamantu, da si ala i mai normal decat tine, pentru tace si cultiva tu esti o taranca fara pamant, si te bagi in seama dar mie imi place pentru ca nu am nimic mai bun de facut, iti dau o educatie in timpul meu liber :*
Vezi ca ai facut pleonasm, desteptule
"Viitor", "anii viitori" -> acelasi lucru :*
Tu sa-mi dai educatie?
Bai copile, du-te intai pe la scoala, si invata sa scrii corect, apoi mai vorbim.
Taranca fara pamant? Nu-i gasesc sensul, sincer.
Frate, te faci de rahat pe site. Mai bine du-te si citeste o carte, fa ceva, ca gramatica ta e vai si amar de ea.
Viitorul se refera la orice moment care nu se petrece acum, ci in urmatoarea secunda, poate nu mam exprimat chiar bine, dar mai inteles nu? si astea fiind spuse, du-te la cadastru sa iti ceri o parcela
Astea fiind spuse, ar trebui sa te duci la scoala!
"M-am" nu "Mam"
Degeaba esti tu smecher, ca gramatica ta e de tot rahatu.
Peace, si n-o mai lungi.
Nu stiu, sa vedem de cine se rade daca mai raspunde cineva aici la subiectul nostru eu nu pot spune cine s-a facut de rahat las pe altii sa spuna sunt un pedofil necrofil, iubitor de sado-maso, nu ai vrea sa fii iubita mea? :*:*:*:*:*
Aoleu frate, pe bune ) "De cine se rade"? Se zice " De cine rade". OMFG, nu vrea sa fiu iubita unui analfabet.
Jet ma de aici, ca esti vai de capu' tau , si cu asta am incheiat.
Si mie imi place de tine :* cand o sa fiu iar in clasa a 4a poate o sa pun atat de mult accent pe gramatica cum o faci tu imi ajunge ca stiu lega 2 cuvinte si sa ma fac inteles. al tau admirator, pedofilu necrofil, iubitor de sado maso :*