Buna, multi ar zice:la care intrebari sa raspundem? pentru ca multe din ele ba se repeta, ba nu au nici o noima.Eu raspund la intrebarile nu care mi-se par mie interesante ci la acelea unde stiu un raspuns, nu raspund doar pentru a ma afla in treaba.
În ultima perioada de timp, pe TPU au aparut anumiti colegi care daca nu raspunzi asa cum vor ei, imediat primesti stupid. Eu am raspuns la intrebarile puse cu cea mai mare placere si foarte atent pentru a da un raspuns cat se poate de corect. Sunt dezamagit si cred ca in timp ma voi retrage de pe TPU.
Si eu am observat acelasi lucru... Pacat deoarece atunci cand mi-am facut eu contul de utilizator pe TPU era intr-adevar o comunitate si toti utilizatorii erau foarte activi.
Fiecare are motivele lui.Eu o saptamână şi ceva nu am mai răspuns deloc, acum am revenit dar răspund doar la ce întrebări vreau şi ştiu să răspund.
Mi se pare normal ca fiecare să răspundă la ce întrebări vor, care nu mai interesante, de ce nu e frumos aşa? Ai vrea să răspundă toţi la toate întrebările? Nu e normal.Nu suntem atotştiutori ca să răspundem la toate întrebările.
Şi comunitatea TPU nu mai este de mult. S-a pierdut pe drum.Acum nu mai este armonie pe site, fiecare e deştept, omniscient şi crede că le ştie pe toate.TPU nu mai e ce a fost odata.
Eu raspund la toti la lucruri usoare sau la care am un raspuns funtitze? nu prea conteaza(prea) dar asa eu pun intrebarii si astept cu nerabdare raspunsuriDragutza2010 TRAIASCA TPU!
Pai, daca vezi 20 de intrebari similare cu aceasta: "cu ce sa ma imbrac diseara, ce culori va plac si de ce, ce faceti astazi?" Sa presupunem ca raspunzi la 2 intrebari de acest gen, la urmatoarele 18 mai raspunzi? Nu cred! Despre asa ceva este vorba si in situatia ta, fara sa te superi. Poti intervenii cu intrebari demne de abordat si nu cu intrebari infantile. O zi buna.
Nu are rost sa răspund unei întrebări la cere nu'i ştiu răspunsul. Dacă ştiu răspund cu drag, dacă nu trec la următoarea doar nu o să răspun ca să mă aflu în treabă.
Harciog la ce te referi cand zici ca sunt"""tinerica"""?
La varsta mea sau sunt "tanara"pe site?
Daca te referi la varsta -da sunt tanara-dar pe site eu nu cred ca sunt tanara uita-te la profilul meu si ai sa vezi de cat timp stau pe TPU!
O zi buna:-H
Sincer? Nu prea mai observi intrebari care sa-ti puna mintea"la contributie". Nici eu nu mai prea stau"prin zona", iar cand raspund aleg doar acele intrebari care cu adevarat sunt interesante si stiu ca pot fi de ajutor prin raspunsul meu asa cum pot.Si e adevarat de multe ori sunt intrebari care se tot repeta si-atunci ce-ti ramane de facut decat sa alegi singura acele intrebari care ti se par ca sunt interesante si care merita sa raspunzi.
Si de ce ar trebui sa raspundem la toate? Sa dam raspunsuri pe langa subiect? Nu draguta, raspundem doar la cele care ne pricepem, la cele care stim raspunsul, nu raspundem asa aiurea ca sa avem acolo un raspuns!
Comunitatea TPU este aici si raspunde la toate intrebarile, fiecare user la ce se pricepe si la ce il intereseaza.Pana acum n-am vazut nicio intrebare care sa nu primeasca macar un raspuns.Numai bine.
Daca pot sa ajut cumva raspund, dar dk sunt intrebari la care imi pun mana in cap...decat sa fiu rautacioasa cum fac altii si sa raspund numai ca sa fac punte mai bine o las balta, cand vad o intrebare la care am un raspuns, raspund. daca nu, nuasa mi se pare corect
Draga mea! unii mai raspundem dar asa cum ai zis, la intrebarile care ne plac, sau mai bine zis la care putem da raspuns...Eu personal as raspunde la mai multe, dar asa cum am vazut, sunt unele intrebari la care daca as raspunde cum gandesc, i-as deranja pe useriii care au pus intrebarea, ba chiar mi-as urca in cap si pe altii din TPU! Nu dau nume ca nu are nici un rost, asta e, si mai e o categorie de intrebari:copilaroase(ca sa nu zic altfel)
Dar in ultimul timp nu am mai avut cum sa raspund asa cum vreau din criza de timp!
Mai intai, unele intrebari apar de o mie de ori; cum gaseste unu' pagina aia cu intrebari stupide pe Google, cum sare fuguta pe TPU cu ele.
In al doilea rand, mi se pare normal sa raspund numai la anumite intrebari, la care stiu raspunsul. Pai, ce-ar fi daca ne-am da toti cu presupusul in chestii pe care nu le cunoastem? Ce ajutor ar mai fi ala?
Si, in ultimul (dar nu cel de pe urma) rand, cum spune si Stefan: unii vor sa auda un anumit raspuns, chiar daca nu e cel corect. Deci, dau cu stupidu' in stanga si-n dreapta, la toate celelalte raspunsuri. Ti se face si lehamite sa mai raspunzi. Nu ca ar avea vreo influenta stupidu' ala, dar stai si te intrebi: de ce, puii mei, mai pune ala intrebarea, daca pare sa stie deja raspunsul?
Viecare este liber sa faca ce vrea Banuiesc ca sunt cei care nu se pricep la ori ce intrebare Nu trebuie sa ne suparam pe ei Ma bucur ca pui in felul acesta intrebarile Bravo Pa
Deci eu ma raspund la ce ma taie de mine bibilica
La ce sa nu stiu cum sa raspund?
Ce sa ii zic eu unei pustoaice care ma intreaba daca imi place Hannah Montana?
Sau care cer coduri la cs? Pai ce eu ma pricep la asa ceva?
Imi dau si eu cu parerea la ce stiu