| RAY a întrebat:

De ce o fata frumoasa, draguta ar sta cu un baiat urat?
de ce spera multi baieti care nu sunt atragatori din punct de vedere fizic ca fata care le place lor o sa intre intr-o relatie cu ei? chiar credeti ca peste noapte apare atractie fizica spontana? de ce baieti nu acorda o sansa fetelor urate daca pentru ei doar sufletul conteaza? adica o fata frumoasa, draguta sa dea o sansa dar ei nu, nu e cam multa ipocrizie masculina

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
62 răspunsuri:
| T0T a răspuns:

Speranța moare ultima.

| RAY explică (pentru T0T):

Nu e cam ipocrit mod de a avea speranta daca tu nu oferi o sansa unei fete care nu te place

| T0T a răspuns (pentru RAY):

Nu cred. Ipocrit ar fi să aibă pretenția asta. Să speri nu înseamnă să ai pretenții neapărat ci să crezi că poate cumva, cândva te va accepta. Am văzut băieți care au fost cu tipe care nu arătau tocmai bine, nu toți suntem la fel. Și să știi că unora chiar le iese sperând. Dacă renunți din prima nu faci nimic.

| Drimmero a răspuns:

Frumosul la frumos trage!

Sunt totusi cazuri care ne contrazic.

| AndreiWeisz a răspuns:

Man, depinde de om. Unii pur si simplu nu au capacitatea mentala sa-si dea seama ca nu sunt suficienti de buni pentru anumite persoane. Imi place Scarlet Johanson, asta nu inseamna ca vreodata as crede ca s-ar uita la mine daca m-ar cunoaste. Din punct de vedere fizic, este normal sa fii atras de persoane "frumoase". In toate cazurile, de obicei ajungi sa o relatie cu o persoana pe care o cunosti ceva mai bine, nu neaparat cea mai frumoasa asa cum ti-o imaginai tu, dar calitatile ei compenseaza. Pe de alta parte, spre deosebire de noi barbatii care ne cam umflam ego-ul cand aparem la brat cu o bunaciune, femeile cauta si alte lucruri intr-un barbat. Nu cauta doar sa fie frumosi fizic, nici nu stiu daca e neparat cea mai importanta chestie pentru ele intr-o relatie. Vorbind strict din punct de vedere evolutiv, instinctual, ele vor cauta protectie, un barbat care le poate oferi siguranta pe viitor, stabilitate.

| LadyDee89 a răspuns:

Conteaza sa ii placa persoanei respective de cum arati si sa te considere ea dragut/a! Vorba aia, trebuie sa iti placa tie, nu intregii lumi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce ar sta miss calea lactee cu uratul uratilor? Ca sufletul conteaza! Sau cel putin asta mint hahalere de aici de pe site.

| RAY explică (pentru AndreiWeisz):

Prima impresie este aspectul fizic, de ce ar sta o fata cu un baiat care o degusta fizic? unde e chimia aia, iubirea, placerea, interesul

| RAY explică (pentru Drimmero):

Si uratul tot la frumos trage, apare o problema

| AndreiWeisz a răspuns (pentru RAY):

Nu a zis nimeni "dezgusta fizic". Vorbim de fete frumoase care ies cu barbati care poate arata normal, nu neaparat urati. Nu toate femeile frumoase umbla cu barbati frumosi.
Prima impresie este aspectul fizic, dar iti repet, pentru ele asta conteaza mai putin decat pentru noi cand vine vorba de o relatie.

| syd2 a răspuns (pentru T0T):

Ai merita un premiu de comic. laughing

| WithinShadows00 a răspuns:

Eu chiar am vazut fete naspete cu baieti decenti. Tot mai des chiar. Probabil e "prima relatie".

De unde sti ca conteaza mai putin decat noi? eu cred ca conteaza la fel de mult, fara atractie fizica nu vad ce chimie e acolo, apropo de exista baieti in zona prieteniei? eu vad fete frumoase doar cu baieti frumosi

| RAY explică (pentru WithinShadows00):

E inseamna ca baieti vad sufletul fetelor cine stie in orice caz poate aia face sex bun sau e fidela

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stiu ce vrei tu sa zici,ei bine, mereu baietii vor fi atrasi de fetele care arata mai bine, asa e in instinctul lor, si depinde si de varsta lor, adica cu cat este mai mic cu atat este mai interesat de aspectul fizic...plus ca de cele mai multe ori fetele dragute sunt si populare si le ofera si acelor baieti o sansa catre popularitate

| RAY explică (pentru anonim_4396):

Fetele frumoase nu dragute sunt populare, este cam ipocrit modul asta de a spune fetele nu le intereseaza aspectul fizic dar noua baietilor da, adica sunt si fete urate respinge de uni baieti urati care culmea ei viseaza la fete frumoase, adica voi nu ati vrea un baiat frumos sa fim seriosi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

Nu am zis ca noi nu suntem atrase de aspectul fizic, dar eu cand vad un baiat ma uit doar la fata lui l-a inceput, nu ca voi(unii dintre voi)care va uitati la fund prima data.Si fetele tocilare viseaza tot la baietii "rai", nu la cei urati si tocilari.

| BlackRose03 a răspuns:

1.Am colege care au fost in relații cu băieți dezgustatori fizic.De ce? Nu stiu, ar trebui sa le intrebi.
Poate pentru ca erau populari si/sau violenți.
Majoritatea fetelor prefera băieții aia rai care ii jignesc pe toți si isi urăsc viața, ajungand sa-si bată iubitele sau sa le însele.
Si nu toti sunt atractivi, dar mno, asta prefera unele intr-o relație.

2.Nu poți citi gândurile celuilalt.
Daca as fi intr-o astfel de situație si persoana de care imi place desi superioara mie fizic s-ar purta frumos cu mine, vorbindu-mi si fiind zâmbitoare cand m-ar vedea as începe si eu sper ca e o sansa ca sentimentul sa fie reciproc.
Normal, daca se citeste dezgustul in ochii sa-i cand se uita la mine sau imi vorbeste nu mi-as face speranțe.Nici nu mi-as plăcea de acel cineva.
Si caracterul e important intr-o oarecare masura.

3.Nu,prima impresie e aspectul fizic. Fara putin sport sau operatii estetice aceasta impresie nu se poate schimba.

4.Nu te pot intelege... Daca tot n-ai fost atasat de caracterul unei persoane mai mult decat de fizic intr-o relație romantică de ce intrebi? Daca ai fi avut acel sentiment n-ai mai fi pus aceste intrebari.
Daca chiar vrei sa stii du-te sa-i intrebi.
Nu toti sunt la fel.
Da, majoritatea sunt interesati doar de fizic intr-o relație si desi ei sunt respingători fizic continua sa-si daca sperante.E ceva gresit?
Dar tin sa cred ca sunt si alte persoane care ar da o sansa si fetelor urâte.
Ti-am mai spus despre faptul ca am cunoscut recent o profesoară cu probleme financiare de peste 50 de ani care a ajuns intr-o relație cu un bărbat de peste 30.
Daca nu a tinut la ea asa de mult fizic si nu si-a dorit banii ei ce crezi ca l-a facut s-o iubească?

Din experienta proprie iti zic ca nu e la fel de important laughing Nu sunt vreun model si am iesit cu fete care nu erau clar din liga mea din punct de vedere fizic.

| RAY explică (pentru anonim_4396):

Si eu ma uit la fata omului cand il vad prima oara

| RAY explică (pentru BlackRose03):

Sunt cazuri izolate, rare, eu vorbesc de majoritatea

Dar nici urat nu esti ca te-am vazut

N-am zis ca sunt urat

Na vezi daca ai facut culturism si arati ok e logic ca vei atrage si fete ok, vezi dorian popa tocmai l-am vazut ala atrage multe fete

| OldSoul a răspuns:

Frumusetea este in ochii privitorului.
Ce consideri tu ca fiind urat, alta persoana poate considera ca fiind frumos. De aici si speranta, si cazurile in care e o persoana mai urata cu una mai frumoasa, si tot tacamul.

Fata nu mi-o schimba oricum laughing Plus ca nu fac culturism, eu fac powerlifting, adica forta.

| RAY explică (pentru OldSoul):

Nu exista asa ceva, frumusetea e universala, simetria fetei este un indice universal, da-mi un om frumos cu o fata asimetrica

Ai dreptate dar oricum o iei prima impresie conteaza indiferent de sex, imaginea noastra este cartea noastra de vizita, powerlifting te creste mai repede in masa musculara sau?

| OldSoul a răspuns (pentru RAY):

Si daca e fata simetrica asta inseamna ca e neaparat si frumos?

| RAY explică (pentru OldSoul):

Da,daca respecta niste indice simetrice e frumoasa, cauta fete simetrice pe google sa vezi, indiferent de civilizatie persoanele cu o fata simetrica sunt mai frumoasa, in fapt simetria e peste tot exista si un numar matematic care descrie frumusetea si simetria naturi