| UnBroken2016 a întrebat:

De ce o femeie casatorita e vazuta mai bine ca una care e doar iubita? Ieri la doctor auzeam pe 2 femei ca discutau, o fata si mama ei. Femeia mai in varsta o critica pe fata asta ca e de 10 ani intr-o relatie si inca nu s-a casatorit dar sora ei este deja sotie. Fata spunea ca nu se v-a casatori vreodata, plus ca nu va face ce a facut disperata de sora ei ( din cate am inteles era de un an casatorita dar s-au casatorit dupa o luna sau ceva de genul. Ii cam dau dreptate la faza cu "disperata" ). Nu inteleg mentalitatea mamei ei. Daca era una care se culca cu tot orasul mai intelegeam dar fata era intr-o relatie de 10 ani. E mai mult decat se poate da mare disperata de sora a ei. Mi se pare aiurea.

35 răspunsuri:
| UnBroken2016 explică (pentru raluk27):

Cand eu gresesc, "sunt clasa a 3" cand tu gresesti sunt eu frustrat rolling on the floor. Esti chiar praf. Te rog de acum sa nu imi mai raspuzi la intrebari si nici eu nu am sa mai comentez la vreun post de al tau. E clar ca esti cu capul. Numai bine.

Ps. Nu are legatura viata care am avut-o cu parerea mea despre casatorii. Acum sincer, drum bun in viata si sa fie asta ultima oara cand ne bagam in seama.

| raluk27 a răspuns (pentru UnBroken2016):

Nu confunda greselile de typing, cu cele de gramatica.
In cazul tău, cele din a doua categorie sunt iremediabile.

| raluk27 a răspuns (pentru UnBroken2016):

Pai cum sunt eu despre femei (adica sexista in opinia ta)...
Nu-mi amintesc să fi afirmat vreodata ca femeile sunt niște nenorocite si barbatii sunt pâinea lui Dumnezeu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da fah, am castigat pariul! ne-a impuscat cu eronat!
na fah 100 ron! hai in mercedes, hai in avion si la sutien sa-ti bag un milion!
cicalaca cichicea pă pârțâpa!

| Divy a răspuns (pentru UnBroken2016):

Nu am spus că sunt inteligent, nici vezi câte lucruri cunosc. Simplul fapt că pierzi vremea sau te prea pripești n-o să-ți folosească la nimic. Eu văd întotdeauna o cale de mijloc prin răbdare, înțelegere și cunoaștere.
Apoi nimeni nu e perfect și a căuta perfectul e tot o pierdere de vreme.
O lună, 2, 5, 7 mi se par puțin timp pentru a cunoaște pe cineva, nu spun să pierzi nici ani mulți căci nici într-o viață nu vei cunoaște pe deplin persoana de lângă tine.
Eu doar ți-am cerut părerea, fiecare vede lucrurile în felul său iar pentru faptul că ți-am cerut o părere nu trebuie să te pripești să mă judeci.