| forever4u a întrebat:

De ce o prietenie de 3 fete, cu amintiri multe, si fiind prietene de 8 ani, i-a sfarsit din cauza la o schimbare la una din fete, adica daca ea se schimba din cauza ca sa remprietenit cu o fata care se cunosc de cand erau mici si pe noi acum ne trateaza cu indiferenta.Si am incercat sa vorbim cu ea si ne-a zis ca ea crede ca e bine cum e acum, ca se simte bine, dar ca intre noi si fata aia simte o mare diferenta.Eu vreau sa ramanem prietene in continuare dar ea nu prea ne mai povesteste nimic,nu mai vrea sa iasa pe afara cu noi. A zis ca stie ca avem un trecut,dar trecutul e trecut.straight face Si pe mine m-a durut asta,adica am pus-o la suflet ca eu o iubesc foarte mult ca pe sora mea si sa dea totul deoparte...
Nu stiu ce sa fac,as vrea sa fie ea cum era inainte cu noi,sa fim prietene,sa vina pe la mine, sa iesim pe afara sa ne povestim cel mai mic detaliu, sa facem lucruri pe care nici cei de la spitalu 9 nu si le-ar imagina, sa radem din oricesad. Si nu i-am interzis, si nu-mi permit sa ii interzic sa nu mai vorbeasca cu aia ca nu ma bag dar vreau sa ne dea si noua putina atentie.

Răspuns Câştigător
| ApofissPapaya a răspuns:

Las-o in pace o vreme, tratati-o si voi cu indiferenta, va realiza ce a pierdut. Probabil prietena 'noua' o va lasa la un moment dat si nu va fi acolo pentru ea, iar prietena voastra se va intoarce la voi. Da-i putin timp, iar daca nici asta nu functioneaza, inseamna ca nu v-a fost prietena in primul rand daca lasa totul asa de usor. Numai bine! happy

3 răspunsuri:
| AnonimKidd a răspuns:

Stiu cum e. Si eu sunt prietena cu o vecina de cand aveam 3 ani. Si ea vine la mine si eu la ea. Nu stiu cum as reactiona daca nu mi-ar mai fi prietena sad. Cel mai bine ar fi s-o lasi in pace. Poate va realiza ce a pierdut.

| BideuSeIntoarce a răspuns:

Hmm,cred ca cel mai bine ar fi sa nu ii mai zici sa vorbeasca cu acea fata.Parerea mea.

| forever4u explică (pentru BideuSeIntoarce):

Am zis mai sus ca nu i-am zis niciodata sa nu mai vorbeasca cu fata aia.