Probabil ca sa uite de probleme/neimplinirile/escecurile/regretele lor.
Asta ar fi justicarea, pe de o parte.
Pe de alta parte, unele persoane ar putea spune ca la asta se rezuma viata... Ca e normal sa fim intr-o continua cautare a fericirii. Ca e normal ca mereu sa ducem o lupta cu noi, cu ambitiile noastre. Am incercat sa o zic catusidecat frumos...
Dar, daca e asa, si toti ducem cate o lupta in noi, ar inseamna ca tot trebuie sa ne refugiem in alcool? Nu cred
Si eu duc lupte in mine, si probabil si alte persoane, si totusi, nu ma refugiez in alcool
Deci cumva, e normal sa avem "necazuri", dar nu e normal sa ni le inecam in alcool.
Acum ca unele persoane au ajuns alcoolisti, nu putem spune de ce.
Poate ca au avut un exemplu familiar si asa au inceput ele sa-si justifice problemele.
Poate ca intr-un moment al vietii s-au lovit de necazuri, si intr-o decizie de moment a decis sa uite probleme si sa se refugieze in alcool. Si uite asa, problemele au ramas nerezolvate, el nu stie cum sa le gestioneze, si pe deasupra, trepatat mai apar si alte probleme in viata sa.
Din cauza unor traume,a singurătății,a ne-validarii,a unor decepții,pierderi,a neintegrarii,că nu au putut deveni ceea ce au vrut,nu au realizat ce și-au dorit, nu au evoluat că statut, sunt multe cauze, in general in alcool își îneacă amarul, e ca un refugiu.
Invictusman2025 întreabă: