| EyesSad17 a întrebat:

De ce oameni din azi nu mai apreciaza pictura desenu? ahh inca ceva sa nu aud ca putin au talent la desen ca nu e adevarat oricine stie sa deseneze ^^ asta o au toti ^^ talentul asta
dau funda ^^

Răspuns Câştigător
| Mariiiiaa a răspuns:

Oamenii din ziua de azi, apreciaza pictura, eu asa cred. Dar unii vor prea multe de la un om, o persoana oarecare, vor chestii sofisticate si nu suntem multi care avem mare talent la desen. Ai dreptate si tu, toti avem talent la desen, toti stim sa desenam dar unii stim mai bine decat altii. Si un copil de 4 ani deseneaza si un adolescent de 15 ani, compara tu cele doua desene, cel de 15 ani a desenat mai bine. Depinde si de varsta si da, si de talent, nu sunt multi care se pricep sa faca opere de arte. Funda? ♥

9 răspunsuri:
| Rockart a răspuns:

Oricine ar şti să deseneze dacă ar încerca. Eu am încercat şi am fost mulţumită de rezultat. Normal că dacă nu încerci nu ai cum să ştii dacă te pricepi sau nu, dar e mai uşor să zici că nu ai talent şi să te doară în bască decât să pierzi vreo emisiune cu fufe de la tv. Tinerii din ziua de azi nu ştiu să aprecieze cu adevărat frumosul. Pentru ei, ceva frumos înseamnă ţâţe. Şi toate astea din cauza Mass-mediei şi lenii.

| EyesSad17 explică (pentru Rockart):

Hahaha ai dreptate ^^ rolling on the floor

| Ana94 a răspuns:

Păi da, fiecare desenează frumos în felul lui happy
Şi mie îmi plăcea să desenez dar nu prea mai am timp de asta dar nu vreau să-mi ies din mână.
Poate că unii oameni nu mai apreciază desenul pentru că au alte pasiuni.Cel puţin la TV văd că o nouă pasiune este cântatul că văd numai concursuri d-astea.Mai degrabă aş vrea să mai văd şi eu concursuri de desen sau de cultură generală decât de cântat.

| viavo a răspuns:

Pentru ca: scuze! s-a intors lumea cu talpile in sus! eu ador arta si nu ii inteleg pe tinerii de azi, in special muzica e ceva ce ma pasioneaza dar nu gasesc o persoana care sa ma ajute cu versuri

| EyesSad17 explică (pentru viavo):

Daca as avea talent la versuri te as fi ajutat ^^

| viavo a răspuns (pentru EyesSad17):

Am cunoscut un copil era de vreo 8 anisori din Bucuresti avea un talent extraordinar de dezvoltat la desen avea niste manute de aur ceva ce vezi foarte rar

| Aℓex a răspuns:

- Oamenii din ziua de azi, nu mai apreciaza atat de mult pictura, desenul. Sunt prea preocupatii, de chestii inutile, fara rost si nu mai baga in seama tot ce e frumos in lume. Nu toti au talent la desen... [ asta o stiu la multi colegi din clasa mea ], dar daca te straduiesti putin reusesti sa creezi ceva. Cu acest talent te nasti... nu poti sa il creezi tu singurwinking. Funda?

| EyesSad17 explică (pentru Aℓex):

Da am talent asta dar degeaba il am ca nu imi foloseste la nimic

| Aℓex a răspuns:

- Si eu am talent la desen [ nu ma laud ], dar am niste colegii in clasa, care nu stiu sa deseneze... si chestii din astea. Uneori chiar ma pun pe mine sa le desenez laughing. Deci dai la cineva funda? happy