anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce oamenii Alfa sau șefii tind să nu se placă/suporte prea mult între ei?

35 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

E NORMAL SA FIE ASA!

Sa dam un exemplu banal : Sa presupunem 2 Alfa / Sefi de magazine vor sa-si deschida fiecare cate un magazin intr-un cartier destul de mic si izolat.
Amandoi vor lupta pentru a-si deschide acel magazin! Niciunul nu va accepta concurenta! IN SPECIAL! DACA E LOC DOAR PT UNUL, DOAR UN SUPRAVIETUITOR!
Deci, NEGRESIT UNUL TREBUIE SA MOARA! ( In acest caz, DOAR Afacerea! laughing)

Deci, acest link https://youtu.be/-JS7Zzt62ZM vorbeste de la sine DESPRE CUM GANDESTE UN ALFA INVINGATOR!

"In Land of predators, the Lion never fears the jackal" #dextermorgan

CONCLUZIA FINALA! INVINGATORUL IA TOTUL!

" Oamenii Alfa nu te vor vedea niciodată, pe tine, cel care ești mai slab, egalul lor, ci doar cineva pe care dorește să conducă sau să domine. "

DEPINDE SI DE CAPITOLUL MORALITATE!
UNII ALFA, putini la nr! APELEAZA SI LA SIMPTUL MORALITATII! AL DREPTATII - EGALITATII NEEGALE! laughing

DAR, DA! MAJORITATEA VAD IN MORALITATE, DOAR UN MIJLOC NEPRIELNIC DE A-SI PIERDE SEFIA / AUTORITATEA! Altfel spus, fie Manipuleaza prin Moralitate! fie Nu o aplica, DELOC!

Esti doar o marioneta in mana papusarului, altfel spus! happy

https://imgur.com/a/ANZxLg5

" Și ia uite cum dai și explicația fără să vrei, cel puțin la dilemele mele din capul meu laughing)) "

Poate chiar voiam!, sa o dau! laughing

" Un Alfa când simte că vrea și un Beta/Delta/Omega i se cam aprind semnalele de luptător/învingător. "
- Nu am prea inteles, exact ce voiai sa spui cu asta?!

" Hmmm, interesant.

Pufulete ești genială. Genială! laughing) "

Multumesc?! happy

Dar ar trebui sa-i multumesti mai mult MAMEI - aka Psihologiei! happy

Cunosc si am studiat psihologia, ca hobby! In plus, sunt o buna & destul de fina cunoscatoare a GANDIRII UMANE!

DAR, ma cunosc si pe mine! happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Ai dreptate! happy

| Mosotti a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai da, un alfa are invingatoreala in sange.

Eu nu vreau sa domin pe nimeni.
Ala beta si omega is cam vai de ei. Alfa e cam tampit, are in cap sa domine, si din astea.

Asta e un barbat alfa din link.