| DonEduardo a întrebat:

De ce oamenii cad in limba dupa stupiditate zilele astea? De exemplu, unii oameni pun pe TikTok poze cu negri cu fete cringe, lumea stie ca sunt stupide si cu toate astea le adora. Chiar asa am ajuns?

7 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Îți dai seama cât timp ai tu liber de ai ajuns la aceste concluzi, vedeți-vă ma de viata voastră, sunteți saracile ue și rușinea ue

| DonEduardo explică (pentru RAY):

Deci sa inteleg ca de-acum prostia-i o valoare?

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Da, chiar așa.

| Mosotti a răspuns:

Daca le considera lumea stupide pe pozele alea cu negri cu fete cringe in sens negativ, nu le adora.
Chiar daca-s putin mai deplasate, le place.
Altfel nu se uitau, nu e clar?

Si ce vezi tu aiurea in asta? Zici "chiar asa am ajuns", de parca fac ceva rau ei, fiecare cu ce ii place, suntem oameni diferiti.
Si zic asta din postura unuia care gandeste ca tine, nici mie nu-mi plac chestii de genul ala, dar ii inteleg pe ei, nu trebuie sa gandeasca ca mine.

Si asa a fost lumea de cand e lumea, la din astea trag majoritatea, doar ca nu aveau ocazia in trecut, deci nu "asa am ajuns", "asa suntem din totdeauna".
Omu in general a tras la prosteala de cand e lumea, si exista si o explicatie care nu se da.

| Wr3nch a răspuns:

De ce a mers Rocco Sifredi la n-aiumor? De ce rade glumea la glumele proaste ale lui micutzu? Pentru ca la unii asta le place, asa ca la asta dau like.

| vodami92 a răspuns:

Oamenii in general apreciaza stupiditatile! ca asta este! daca nu ai altceva ce sa apreciezi! apreciezi si asta!

| Mosotti a răspuns (pentru vodami92):

Pai nu are omu ce aprecia pentru ca acela este mai slab pe intelect, ca daca are minte, are multe chestii inteligente de apreciat si de facut.
Deci depinde si de gradul de inteligenta.