| anka a întrebat:

De ce oamenii care au multi bani se plang cel mai mult ca nu le ajung banii?

Răspuns Câştigător
Abh
| Abh a răspuns:

Se spune ca cu cat ai mai multi bani, cu atat cheltuiesti mai multi. Asa ca, cei bogati au " motive " sa se planga. Ei nu se imbraca cu haine de 30 de ron, ci de 3000 de ron. Nu mananca parizer, ci ficat de gasca.Si mai este o vorba: " Banii nu sunt niciodata prea multi!".

4 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Degeaba ai portofelul doldora de bani daca in cap esti sarac.Paradoxul e ca cei care nu au bani, cand ajung sa se imbogateasca uita cum erau inainte si devin zgarciti, strang bani, uitand ca banul e un mijloc nu un scop. Oamenii astia sunt de plans.Insa cine imi garanteaza mie ca daca m-as imbogati brusc nu as fi si eu la fel?thinking

| Vizitiul a răspuns:

Nu poti stii cu exactitate ce are omul sau nu are. Poate sa spuna ca, are o gramada de bani, iar tu nu-l poti controla sa vezi daca este autentic sau mincinos. La fel este in situatia celora care spun ca nu le ajung banii. Exista doua posibilitati, ori nu au bani precum se zice, ori e ceva de fatada pentru a masca veridicitatea.

| Necunoscută a răspuns:

Cei bogaţi [materialon the phone se obişnuies extrem de greu la viaţa sărăcăcioasă. Le e foarte greu pe criză, să ştie că nu îşi permit să îşi cumpere una, alta, că nu mai pot mânca la restaurant, etc.

Pe când celor săraci [material] le e mai uşor. Ei ştiu cum e să te abţii de la unele lucruri, cum e să munceşti pentru banii tăi.

Asta e România. După mine, e o ţară împărţită în 2

| ancutsa410 a răspuns:

Pentru ca ei nu stiu sa pretuiasca ce au.