Zbenguici
| Zbenguici a întrebat:

De ce oamenii care se lasa calcati in picioare mai cer respect?

Răspuns Câştigător
| CrucifiedCountess a răspuns:

Incultura si analfabetismul...nu-si dau seama ca sunt calcati in picioare

11 răspunsuri:
leonardk
| leonardk a răspuns:

De multe ori oamenii sunt calcati in picioare fara voia lor. De foarte multe ori accepta ca sa nu-si piarda serviciul sau libertatea (nu ma refer la lingai de profesie). Nu cred sunt oameni care nu au fost calcati in picioare macar odata in viata. De ce si-ar pierde dreptul la respect? Femeia de serviciu care spala scuipatul smecherilor si aduna chistoacele de pe scari, nu este calcata in picioare prin simplu gest de a scuipa sau a arunca chistocul pe scari? Dar acasa la ea este doamna, sotie si mama - deci demna de tot respectul.

| Ben. a răspuns:

Ca atat le-a mai ramas.

| Mya a răspuns:

Ma confrunt cu o situatie aseamantoare.Nu stiu... pur si simplu las prea mult de la mine, iert usor(este suficient sa vad ca pers respectiva regreta...)si le gasesc scuze tot timpul... vreau sa cred ca se pot schimba! De cele mai multe ori am fost dezamagita...si daca ar fi sa ma intorc in timp, probabil as face aceleasi lucruri.Desi putine sunt persoanele care te descopera cu adevarat si stiu sa te aprecieze...de multe ori am incercat sa fiu mai dura si sa merg mai departe fara a ma uita in urma... dar nu-mi iese! Sau abia dupa ce ma lovesc de pragul de sus de "n"ori...si am refer in general; fie ca este vorba de prieteni, colegi, vecini sau iubiti.

| andreea8888 a răspuns:

Pt ca nu isi dau seama, si nu au demnitate, aceea fiind durerea cea mai mare pentru oamenii din ziua de astazi

| cutza a răspuns:

Pentru ca nu realizeaza lucrul acesta sau nu vor sa recunoasca...

| andreea_8479 a răspuns:

Mai bine eviti sa nu fi calkcat in picioare
parerea mea este k daca sti sa t faci respectat de la inceput, obti lucrurile pe care ti le doresti cu vointa sh fara compromisuri, ai numite principii pe care sa t bazezi nu vei ajunge acolo
degeaba mai ceri respect...nu il vei avea...ai fost o data calcat in picioare cared k t vei ridica cu greu, vei face compromisuri si asa vei merge intr un cerc din care nu vei mai iesi...

| lexis a răspuns:

Pentru ca oamenii care se lasa calcati in picioare raman tot oameni si considera ca trebuie sa fie tratati ca toti ceiloalti. Crezi ca le place sa fie calcati in picioare?,... poate ca nu au incotro. Scuze daca nu iti place raspunsul dar asta cred eu apropo de intrebare, care e generala.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din acelasi motiv pentru care se lasa calcati in picioare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fiindca sunt oameni.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce crezi ca nul merita? daca eu ignor un prost simi vad de treaba mea, nu inseamna ca sunt fraier. daca vad ca vrea sa ma calce in picioare si eu il evit din bun simt cu diplomatie nu inseamna ca sunt las.inseamna ca respectivul este mult prea prost pentru al baga in seama.

| biandraga a răspuns:

Pentru o lume mai buna!