Unele persoane nu sunt capabile sa dea un sfat bun si atunci le este mult mai usor sa critice.
Dacă ți-aș fi prieten nici eu nu te-aș susține în deciziile tale proaste, normal că le-aș critica și ți-aș și argumenta cu frumosul de ce le consider decizii proaste. Un prieten sau orice fel de apropiat nu trebuie să fie mereu pupat în fund, critica e o dovadă că îi pasă iar acel fel de critică nu e una din răutate.
Pentru ca mai usor sa vezi un defect decat o calitate.
Dar sa stii ca ca si critica isi are partea ei.Te ajuta sa te ambtionezi, sa fii mai bun.
Tu fa ce crezi ca e mai bine pentru tine.Dar uneori trebuie sa tii seama si de sfaturile prietenilor.
Nu te mai lua după ei.Majoritatea persoanelor vor căuta să te descurajeze, chiar dacă poate nu o fac intenţionat.Rar vei găsi persoane care să te încurajeze.
Ce câştigi dacă te iei după criticile altora? Doar vei fi demoralizat şi îţi va scădea încrederea în tine.
Pai o fac pentru mine, dar ce le pasa altora ce fac eu? Numai ma descurajeaza asta. Vreau sa-i demonstrez ca chiar o sa pot adauga, si nu ma intereseaza critica lui. Sa se critice pe el.
Imi mai spunea gen: Daca te duci la sala pentru fete, apai uite pe strada cate sunt. Nu cheltui bani. Wtf? Eu ma duc pentru mine, ca sa adaug in greutate, vreau un corp atletic. E nebun, zic
Hei, uite cum vad eu lucrurile: oamenii care critica sunt aceia nesiguri pe propria persoana, ei vad in altii defectele lor, iar ego-ul lor, incercand sa-i protejeze de o dezamagire, proiecteaza acele defecte asupra altora. Noi vedem in altii defectele noastre si de asemenea calitatile noastre, ei fiind proiectia lumii noastre interioare. Daca tu nu esti obisnuit sa judeci, inseamna ca esti multumit cu tine insuti si asta e important. Nu lasa critica altora sa te afecteze.
Si eu am prieteni care ma critica, dar nu ma supar deoarece are intentii bune.
Njcenumesapun090 întreabă: