| AlexDorinel a întrebat:

De ce oamenii cu mașini BMW, Volkswagen și Audi sunt considerați cocalari în România?

6 răspunsuri:
| Alliss91 a răspuns:

Multi in mare parte sunt considerați așa după comportamentul pe care îl dau dovada in trafic, nu mașina e de vina că șoferul e prost și nu e conștient de ceea ce face cat timp e la volan. Eu la concluzia asta am ajuns!

| johnnny123 a răspuns:

Nu masina te face cocalar. Comportamentul de cocalar te face cocalar.

Daca te comporti civilizat, nu te va considera nimeni cocalar pentru ca ai Audi.

Daca te comporti ca ultimul marlan, vei fi considerat cocalar indiferent ca esti in Logan, in Mercedes sau in Ferrari.

| Zuzu1991 a răspuns (pentru johnnny123):

Exact asta voiam sa scriu si eu, imi iau o masina de gen Mercedes ca sa ma simt in siguranta (o tona de sisteme de siguranta in ea) nu ca sa ma uit de sus in jos la oricine nu are o masina la fel de scumpa, deci NU sun cocalar, sunt doar avut si cu simt practic

| Gligore2000 a răspuns:

Depinde pe cine asculti.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Lol, cu VW cocalari? Scoate-ti capul din anus, tovarase!

| Mosotti a răspuns:

Pentru ca sunt f scumpe masinile, si se banuie ca nu au facut banii cinstit.
Ca un om de rand care munceste normal fie pe un sal mai mic sau mai mare, nu-si permite um BMW nou sau Audi.
Volkwagen isi mai permit, dar aia nu face parte din clasa celorlalte doua.

DIn clasa aia de sus sunt:
Volvo, BMW, Audi si Mercedes, cam asa.

Nu e neaparat cum a zis colegu ca dupa comportament, ca-s judecati doar daca vezi masina pe drum, si cataloghezi soferu ca si cocalar, e vb de bani "aaa, precis fura, e cocalara, face smecherii, e din ala prost care nu stie sa faca altceva".