Dar te-ai intrebat vreodata dc persoanele pentru care merita sa suferi nu te vor face niciodata sa suferi?
-nu ne gandim la celalalt pentru. ca nu avem interes de daca il/o ranim sau nu.
-consideram ca isi merita cuvintele alea,si asa nu apare nici regretul.
-vorbim la nervi,si apoi regretam ce am zis. Apoi scuzele tin de orgoliu, si nu prea ne lasa sa le spunem.
Ai dreptate la ultima faza.Dar cand cunosti persoana aia ar trebui sa incerci sa nu mai pui la suflet, accepti.
Asta pentru ca toti sunt egoisti.Cel mai dureros lucru e sa iti spuna persoana iubita cuvinte care dor, cuvinte care ranesc, niste cuvinte care taie mai adanc decat o sabie.Si asta pentru ca sa se simta bine.Sa nu "decada"in ochii cuiva.E cel mai prostesc lucru.Pentru ca atunci cand iubesti nu ranesti...dar asa e lumea.te loveste cand iti e cel mai dragDintotdeauna a fost asa.
daca este vorba despre relatia ta cu o alta persoana inseamna ca ti-a gasit slabiciunea si a inceput sa te manipuleze,eu zic sa renunti la aceasta relatie, daca te referi la toata oala (lumea ) sa stii ca in ultimul timp a aparut moda ''hagi tudose'',indiferenta individului fata de alt individ si setea lui de ignoranta, grandomanie face din aceasta fiinta superioara, om, a fi mai josnic decit un... nici n-am exemple de alte animale
Poate in viata conteaza intotdeauna cine este primul.ori esti esti tu cel calcat in piciore ori esti cel care calca in picioare.Deci ori esti tu vanatorul ori esti vanatul!
Pentru ca toti oamenii se gandesc doar la ei, daca tu tii la cineva iar acea persoana nu te place, nu prea se poarta frumos cu tine, cei care te ranesc nu tin atat de mult la tine incat sa le pese daca tu suferi din cauza lor sau nu. Unii o fac chiar fara intentie, fara sa se gandeasca, ca ei gresesc.
Alee_6805 întreabă: