Oamenii rai sunt doar niste imorali care fura, alunga si calca pe cadavre doar ca sa isi atinga scopul, de aceea poseda mai mult material. Cei rai au noroc la fete proaste, ca alta caracterizare nu exista sa se potriveasca mai bine.
Da, Dumnezeu exista, ca doar nu avea cum sa apara Universul din nimic, stii si tu asta.
,, Daca chiar ar exista nu ar lasa sa se întâmple toate astea.'' -> clar nu ai citit din Biblie, ca daca o faceai, nu mai veneai cu o asemenea concluzie gresita. Informeaza-te si mai vorbim despre Cel pe care nu il cunosti...
Asa e, nu am citit biblia..am trecut prin atat de multe probleme incat nu cred ca Dumnezeu exista. oricum ai dat un răspuns foarte bun
Te inteleg. Daca se intampla atat de mult rau in lume, nu este vina lui Dumnezeu, ci a omului imoral, pentru ca doar el intervine in acest mediu. Daca se intampla ceea ce vezi, nu inseamna ca Dumnezeu nu exista, gandeste-te la savantii creationisti, ei calca in picioare teoria lui Darwin in ciuda cunostiintelor vaste pe care le detin si la fel ca ei ar trebui sa faci si tu. Ai timp sa te informezi despre Dumnezeu, o poti face cand esti liber si doresti . Multumesc pentru aceasta observatie inteligenta!
De unde a iesit dumnezeu daca el a facut tot? Incep sa pun semne de intrebare despre el
Foarte bine ca te intrebi despre provenienta lui Dumnezeu. Mai mult ca sigur El vine din afara acestui Univers, pentru ca doar ce ar reiesi din Biblie ca Acesta l-a creat.
Aia rai gandesc pozitiv si atrag ce vor in viata. Omul bun in viata pierde pentru ca e negativist si nu se centreaza pe chestii utile
Nu e adevărat..si oamenii buni gandesc pozitiv. oamenii rau au mai multa încredere in ei si mai mult tupeu
Citeste cartea lui Iov din biblie. Si el l-a intrebat acelasi lucru pe Dumnezeu. De ce oamenii rai o duc bine si el o ducea rau? Vezi ce i raspunde.
Un comentariu extraordinar!
Asta nu am mai auzit
Omul a vrut sa stie asa ca i-am dat sursa cea mai buna. Sa vedem daca se mai plange dupa ce citeste acea parte din biblie.
A trebuit sa recunosc, doar ce remarcasem un comentariu de aur! Asa este, i-ai dat sursa in care isi va gasi raspunsul la intrebarea sa .
Pentru ca oamenii buni sunt fraieri.
Iar aia "rai" știu sa-si atingă scopul.
Adevărat..deci nimic nu depinde de Dumnezeu pentru ca el nu există.
Eu sunt destul de convinsă ca exista.
Lumea nu se va duce in nicio directie buna decat cu cei morali si un exemplu de actualitate ca astia rai sunt doar niste organisme daunatoare care nu ajuta la consolidarea unei societati mai bune, este ceea ce se intampla in SUA. Unde este calea cea buna a celor rai? Nicaieri.
Ma doare capul numai sa citesc ceea ce ai scris, nici nu ma mai obosesc sa îți răspund.
Am impresia ca tu faci parte dintre oameni rai..nu te supăra, doar mi-am dat cu părerea
Daca te obosesti, nu te mai poti regenera mai ales cu acea durere de cap, iti solicitezi organismul peste limite, trebuie sa recunosc, si ca un gentleman ce sunt, iti voi acorda aceasta sansa de evadare. Odihna placuta!
Iti spun eu ca nu gresesti si nu are cum sa se supere, iti garantez eu si asum.
Sunt malefica