| MrNuggets a întrebat:

De ce oamenii religiosi si saracii fac asa multi copii? Au impresia ca alocatia va fi suficient de mare incat sa acopere cheltuielile?

Răspuns Câştigător
regis
| regis a răspuns:

Religiosii urmeaza preceptul "înmulțiți-va si umpleti Pământul". Probabil nu au aflat ca intre timp s-a mai umplut.
In cazul săracilor cu mulți copii este o simpla lipsa de inteligență, cultură si educație; majoritatea gandesc doar pentru azi, putini se gandesc la maine si aproape niciunul la poimâine. Si ca bonus, una din puținele placeri pe care si le permit este sexul neprotejat.

| MrNuggets explică (pentru regis):

Ti am dat asta doar pentru ca m ai facut sa rad laughing

| regis a răspuns (pentru MrNuggets):

Dar sa stii ca am vorbit foarte serios.

11 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Intrebarea e comica rolling on the floorrolling on the floorrolling on the floor

suntserios
| suntserios a răspuns:

Sunt multe cauze... prima ar fi lipsa de educatie de orice fel inclusiv cea sexuala.

| CostinAlamariu a răspuns:

Oamenii religiosi din motive religioase, iar saracii probabil din lipsa de educatie.

| TheGentleman a răspuns:

Mai sunt: forța de muncă ieftină, instinctul de conservare și perpetuare, speranta că unul dintre cei mulți va ajunge cineva și îi va scoate și pe ei din sărăcie etc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Credincioșii care fac mulți copii, ii fac ptc nu refuza niciun copil de la Dumnezeu, adică atât cât le da Dumnezeu, atât păstrează și femeile nu fac avort (zic de majoritatea care au mulți copii). În cazul săracilor, da, posibil sa ii facă pentru alocații, nu știu

| MrNuggets explică (pentru anonim_4396):

Cati copii ai?

| anonim_4396 a răspuns (pentru MrNuggets):

Nici măcar nu sunt căsătorită

| MrNuggets explică (pentru anonim_4396):

Pai si nu e asta pacat?

| anonim_4396 a răspuns (pentru MrNuggets):

Nu. Cine vrea se căsătorește, cine nu, nu