| Miamia_2533 a întrebat:

De ce oamenii se enerveaza pe mine cand vorbesc despre Justin Bieber?

Răspuns Câştigător
| Bastet a răspuns:

Mă dezguşti

16 răspunsuri:
| ImmortalQueen a răspuns:

Bunahappy

Poate pentru ca unii nu il suporta, sau pur simplu nu le place Justin Bieber.

| Fineness a răspuns:

Poate ca vorbesti prea mult despre el, iar lumea s-a saturat sa tot auda despre el.

| Dash a răspuns:

Pentru ca TOTI oamenii il urasc pe Justin Bieber!
Si eu la fel!
Nu pricep ce vede lumea asa de cool la el, nu ma refer la aspect ci la cum canta, sincer e Varza rau!

| ÐÿÅ a răspuns:

Oamenii se enerveaza pe tine cand vorbesti despre love struckJustin Bieberlove struckfiindca unii oameni sunt gelosi pe EL, unii oameni sunt prosti

| D3e3 a răspuns:

Poate ca vorbesti prea mult despre el thinking
@Dash:"TOTI oamenii il urasc pe Justin Bieber"-d`aia are 8, 463, 919 followers pe twitter? mi se pare un nr. foooooarte mare...multi spun ca el ar canta `varza` dar macar l`au auzit cantand live? uh l`ai auzit?

| Lluvia a răspuns:

Spiritu' de turma oh go on

| PiluLă a răspuns:

La dreapta Bibăr, la stânga Bibăr, în fața Bibăr în spate Bibăr...

mai terminați cu gayul ăsta.
înpușcaiaș pă toți fanii lu Bibăr!

| D3e3 a răspuns:

Sti tu ca e gay?
vise.

| PiluLă a răspuns:

E evident
!

| AnneMarri a răspuns:

pentru ca nu le place de beaver

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fiindca ii innebunesti si le impui sa il asculte! Si mai si critici mari legende rock comparandu-le cu puberul asta cu vocea modificata cu stanga.
Hai mai pune intrebari, ca tot nu aveam un sac de box pe care sa ma descarc de toata violenta verbala ce urla in mine cand vad astfel de fenomene ca tine.
Bafta, sa arzi pe versurile legendelor rock!

| IloveJustinBieber_6148 a răspuns:

Pentru ca sunt prosti

| FucktheSystem a răspuns:

Pentru ca vorbesti mult si prost. Ai mai mult de 10 ani?

| Silvia78 a răspuns:

Scz ca iti spun asta da canta cel mai prost din toata istoria omenirii. Am sa fac un funclub impotriva ***** asta. Scz n-am voie sa-l injur.

| Zozolika a răspuns:

Pt ca Justin Biberon eu un ban gata si e varza e zob e vai de capu lui. Ma dezgusti ( vb lu Bastet ) crying imi pare rau de tine ca justin te-a posedat si pe tine crying happy pa

| PastilutzaColorata a răspuns:

Pentru ca asa zisu'' ''Giastin Beibăr'' e un lepros, pedofil cu cap de mop care ar trebui sa dea mâna cu Rebecca Black -.-

Întrebări similare