Sunt mai mulți factori care pot explica acest comportament. Unul dintre ei poate fi dorința de a arăta că sunt în relație serioasă și că au o conexiune puternică cu partenerul lor. Acești oameni pot dori să demonstreze că au o legătură profundă și că sunt împreună pentru totdeauna. De asemenea, este posibil ca acești oameni să fie mai atenți la nevoile și dorințele partenerului lor atunci când se căsătoresc și să își dorească să facă totul împreună pentru a-și arăta devotamentul față de relație.
Este, de asemenea, posibil ca acești oameni să își schimbe atitudinea în modul în care se implică în activitățile sociale după ce se căsătoresc, poate din cauza schimbărilor care apar în viața lor sau pentru că își doresc să petreacă mai mult timp cu partenerul lor. Fără a avea mai multe detalii despre contextul specific, este dificil să ofer o explicație definitivă pentru acest comportament
Mi se pare ceva normal. Tie nu? Odata ce te casatoresti trebuie sa-ti schimbi si obiceiurile.
Nu e valabil pentru toti, e adevarat.
Chiar așa radical? Adică o tipă care făcea totul alone și sub propriile ei legi, schimbă tot pentru bărba-su? Chiar să-l aduci la o revedere cu colegele? E o reuniune, nu înșeală nimeni pe nimeni. Și oricum ar fi doar femei. Ce să caute un bărbat la reuniunea fetelor?
Eu ca barbat as stii ce sa caut acolo
Alta chestie e daca fetele ar stii ce caut eu acolo :p
Cred ca e normal sa faca multe lucruri impreuna, precum sa isi dea si o oarecare libertate, precum reuniunea asta; sa nu se asfixieze unul pe altul. Am citit recomendareaunui psiholog si nu mai stiu ce procent zicea de libertate; activitati separate. pe la 20-30% din total.
Eu cred ca lucrurile astea se obsearva sau trebuie decise impreuna
Nu cred ca e o legatura intre persoanele autoritare si catelusii care se taraie peste tot cu yuby buby.
Persoanele care isi aduc partenerul in cele mai nepotrivite locuri sunt pe alta sectie de psihiatrie decat aia care fac pe boss-ii. Ii caracterizeaza de obicei frustrarea de a ramane virgini pana la o varsta inaintata, apoi simt nevoia sa se afiseze peste tot cu femela/masculul cu care au reusit sa se imperecheze. Aia vorbesc despre "noi" (ei) mandri, de parca ar pune niste chei de Bentley pe masa.
Vrea sa fie bossy TOT TIMPUL! CU PARTENERUL! Inclusiv, in fata prietenilor!
Glumesc! Pana la urma, toata lumea are o inima!
Odata ce se lipeste de cineva, ceva se schimba!
Www, dar să o văd pe o amică așa, din ce o știam eu, de ne punea pe toți în colț la faculta, să ajungă să nu se despartă de bărba-su pentru câteva clipe. Deși pe mine personal nu mă deranjază, mai mult pe o altă prietenă a deranjat-o, dar recunosc că nici nu sunt dornică maxim de a vedea un bărbat la ieșeala noastră, a fetelor, mai ales că eu cu ele am fost certată și abia acum ne reluăm relația ) in schimb nu mă deranjază dacă o aduce pe buburuza ❤ ei de 3 ani, parcă 3 ani avea )
O fi devenit din dominatoare, dominata- de dragoste!
https://youtu.be/d-0LFmoAfQo
Si apoi, nu el va carat bagajele?!
Sau, macar ale ei?! ( daca v-ati dedat la cumparaturi -asa, ca fetele
Clar îl iubește pe soțul ei, ea chiar era pătimașă în trăiri. Doar că m-a șocat și recunosc că și înfuriat puțin situația. Și mă înfurie la oricine. Adică nu pot accepta cum oamenii ăștia care sunt în stare să conducă un Mapamond întreg, sunt așa de mielușei în relație. Dar da, tot psihologia vine ea cu niște explicați, cred că chiar sunt unele pe exact subiectul ăsta care mă înfurie pe mine. ))
Și nu cred că o să ne întâlnim la cumpărături, poate la o cafenea sau într-un local, noi eram fetele cu mâncatul, ba eu cu ea chiar adoram mâncarea multă, o dată am făcut o întrecere cu ea, cine poate să bage două shaorme mari la o masă. Evident că deși eu eram aia mai grasă, ea a câștigat pariul. )
Dar cum vacanța aproape s-a dus și nimeni n-a stabilit nimic, nu cred că o să ne mai revedem prea curând.
ionut1237 întreabă:
anonim_4396 întreabă: