| andra4u a întrebat:

De ce oare aceasta tara a ajuns asa? De ce toata lumea critica ceilalti oameni cand de fapt si ei la randul lor sunt la fel? De ce la fiecare pas gasesti cocalari si pitipoance? De ce cand mergem intr-o alta tara suntem luati in vizor? De ce se fura, cand s-ar putea trai decent prin munca? De ce oricine poate face orice daca are pile? Si as putea continua cu atatea intrebari despre Romania pana la infinit...Intrebarea este DE CE suntem asa?

3 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Asta inseamna democratia prost inteleasa.Romania e o tara din lumea a treia plasata in Europa.Suntem rebuturile Uniunii Europene.Pana si bulgarii sunt mai buni ca noilaughing
Vina e a noastra, a tuturor.Doar ca sunteam prea lasi sa recunoastem astaoh go on

| Dariana a răspuns:

Pentru ca in Romania se promoveaza foarte mult prostia, la orele de istorie sincer imi vine sa plang cand vad cate lupte s.au dus si cati oameni au murit pentru ca Tara noastra sa fie respectata, dar il ultima vreme cei care conduc nu.si vad decat interesele, asa de mult ii urascx(. Cand vad persoane amarete ce.si plang de mila si altii cu bani nici nu intind un deget...Nu stiu ce sa mai zic! Se produce o nedreptate mare si nu prea exista rezolvare.Nu am cuvinte sa exprim toata ura pe care o simt pentru cei care au distrus Romaniaangry

| Dariana a răspuns:

Ma bucur ca exista si alte persoane de aceeasi parere cu minehappy