| Anarhie a întrebat:

De ce oare majoritatea femeilor evita mereu sa se puna in situatii incomode?
Abia ca pot numara pe degete de cate ori am vazut vreodata o femeie facand vreun act de eroism sau vreo chestie foarte extrema sau munci fizice foarte grele.

12 răspunsuri:
| T0T a răspuns:

Deoarece sunt femei.

| RealFriend010 a răspuns:

Grele dar nu foarte grele.

Nu trebuie sa le desconsideri. Cred ca in cel putin 50% din cazuri nu este vina femeiilor. Este vorba despre educatie. Inca de mici ele sunt controlate excesiv sub pretextul ca nu trebuie asumate riscuri cu o copiula de parinti si societate si astfel nu pot sa experimenteze singure viata.

De asemenea ia in considerare ca desi foarte asemanatoare femeiile nu pot fii egale 100% cu barbatii nu din toate punctele de vedere. Desigur exista si femei care sunt foarte puternice si fizic si psihic, exista femei care isi schimba sexul dar acestea sunt in general exceptii.

Exista si femeii care desi nu au fost inzestrate cu calitatii deosebite si le-au dobandit si au o atitudine curajoasa. Eu stiu astfel de femeii.

| SergiuBoss11 a răspuns:

Barbatii sunt mai puternici, mai inteligenti, mai curajosi si mai amuzanti decat femeile.Asta daca ar fi sa facem o medie.mai sunt si femei foarte inteligente.
Normal ca nu isi asuma chestii pe care nu le pot face.

| neca a răspuns:

Lipsa de testosteron, lipsa fortei in partea superioara a corpului

| KamaSutra a răspuns:

Fiindcă e mai simplu să rămâi în zona de confort.

| mgtow a răspuns:

Le e frica sa nu rada lumea de ele sau nu fac fata la anumite situatii

| AirănMeidăn a răspuns:

ca sa nu faca hernie

| alGaddafi a răspuns:

Pentru ca barbatii ar deveni intuli. tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asa au fost crescute. ia exemplu la copii. un baiat se urca in copac( sa zicem ca are 10 ani ) si vine tatal si zice " coboara de acolo ca iti rupi gatul " daca e o fata va spune " vai doamne dar esti fata, de ce faci asa ceva ". si asta pe parcusul vietii lasa urme. nu vezi ca baietii sunt mult mai mult predispusi la aventuri ( nu ma refer la sex ) sau nebunii decat fetele.

| RAY a răspuns:

Da cand naste un copil ce crezi ca este placere?

| Mayar a răspuns:

Cum Dzo sa faca femeile munci fizice grele, cand organismul lor nu are atata forta?! Nu.i destul ca in fiecare luna organismul trebuie sa recupereze cantitati mari de sange, vrei sa ma isi fie apt ca al unui barbat?! Vezi ca deja intram in biologie generala.

Pai, de exemplu, daca cineva e atacat si o femeie intervine, cum e femeie, poate fi si ea atacata, violata, pe cand daca e un barbat, nu prea cred ca il violeaza careva.

| OoBunnyoO a răspuns:

Pentru ca in mare parte, fizic vorbind stiu ca nu sunt capabile.
Plus de asta barbatii vor dori intotdeauna sa o faca pe eroii. Testosteronul, bata-l vina. O vezi chiar si in modul in care interactioneaza cu ceilalti. Baietii sunt mereu competitivi si vor concureaza intotdeauna, chiar si cu prietenii lor, in timp ce fetele nu fac chestia asta.
Apoi este factorul sociologic, fetele nu sunt educate sa o faca pe eroinele.

Cat despre barbati violati, sunt destule cazuri. Iar pe langa cazurile raportate sunt extrem de multi care nu raporteaza chestia asta, pentru ca este extrem de rusinos pentru un barbat sa fie violat de o femeie.