| Alle15 a întrebat:

De ce oare unii dintre noi ajutăm lumea numai pentru fundiţă, nepăsându-ne dacă este corect sau nu raspunsul nostru?

Răspuns Câştigător
| ŁīĸēÃĐŕēāϻ a răspuns:

Buna!
Pai nici mie nu mi se pare corect si nu inteleg ce ai realizat daca ai primit o fundita? Ca esti cel mai bun la intrebarea aia?raised eyebrows Pai WOW! Site-ul se cheama TPU-Toti pentru unu nu TPF-toti pentru fundite. Cred ca unora nu le prea pasa daca i-au ajutat pe oameni numa daca au primit fundite mi se pare un fel de "competitie" fara rost. Raspunsurile tale pot fi bune si fara funda.

5 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

La varsta care o am nu imi permit sa dau raspunsuri din buzunar, raspund doar din trairile si intamplarile melehappy

| LuS[z] a răspuns:

Nu e adevarat.Nu generaliza.In general fac asta cei de pana in 14 ani carora li se pare o mare treaba sau un mare castig chestia cu fundele. Oricum conteaza si raspunsul lor indiferent de cat dezinteresat sau nu este.

| continutfragil a răspuns:

Pai,poate ca fiecare ajuta cum poate si cum stie cel mai bine. Daca ar sti ca raspunsul nu este corect ce rost ar mai avea sa raspunda,dar daca nu este sigur de raspunsul lui,este bine sa isi spuna parerea ca poate, poate va ajuta pe cineva. Oricum fundita trebuie data raspunsului care ti-a placut cel mai mult si in acelasi timp te-a ajutat. Nu cred ca unii dintre noi ajuta lumea numai pentru fundita, raspunzand aiurea pentru ca o data ce ai dat un astfel de raspuns NU PRIMESTI FUNDITA! Sper ca ai inteles ce am vrut sa spun.

| AnyaLyzzy a răspuns:

Din pacate aceasta este firea omului de a fi intr-o competitie continua cu tot ce ne inconjoara, fara a mai da importanta consecintelor sau efectele ce urmeaza.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna.
Adevarul este ca toti raspundem pentru fundite, chiar si cei care zic ca nu fac acest lucru. De ce? Pentru ca nu recunosc. Recunosc ca si eu sunt asa. Dar ma gandesc sa si ajut si sa si primesc funda.
Asta este Toti Pentru Unu.
Bye, bye.