Pentru că s-au obişnuit cu ideea că ei sunt buricul pământul şi cum că toată lumea trebuie să facă cum vor ei, dar aceste fapte au şi consecințe.
Peste tot sunt mizeriile astea de oameni, zici că trăim în iad
Fac ce vad în familie! Un copil pana la 10 ani are creierul ca un burete! Dacă lași un burete curat câteva zile intr-o zoaie *( apa murdara ) se murdărește și el! Dacă în familie aude vorbe urate și vede violenta aia va face! Vede ca părinții fura, mint, înșală dau $pagi sa scape de amenzi el va înțelege ca asta este calea USOARA și dreapta de " Evoluție " și comportament social!
Sa mai spun ca avem legi interpretabile cu zeci de " portițe " de scăpare?
Măcar la locul de munca daca am fi mai civilizați dar la noi doar in definiție vezi așa ceva. Ai mare dreptate cu copilăria și buretele, și eu am avut probleme de violența dar m-am autoeducat singur. Unii vad că toată viața rămân niste mizerii
Și la locul de munca depinde de patron *( manager )! Dacă patronul este tot asemenea specimen de " Vita încălțata " care prin noroc a ajuns sa dețină bani și o afacere dar la caracter și educație este " Vita " va tolera în jurul lui un comportament toxic!
Un comportament toxic între angajați NU atrage oameni valoroși și nu duce la productivitate!