| RAY a întrebat:

De ce omul si in ziua morti tot ar aduna avere, de ce nimeni nu se gandeste la moarte? de ce traim cu impresia ca vom trai vesnic? exista vreo explicatie psihologica

Răspuns Câştigător
| J0B0MAT a răspuns:

Nu trăim cu impresia asta.Pur şi simplu trăim viaţa cât de bine putem cât de mult putem.

18 răspunsuri:
| Drimmero a răspuns:

Cum e viata asta, alergi dupa bani ca la final sa ajungi sub pamant spalandu-te pe cap.

| T0T a răspuns:

Eu zic că un foarte bun exemplu pentru întrebarea ta e Hagi Tudose.

| RAY explică (pentru T0T):

O sa vad

| Freya1 a răspuns:

Deoarece are familie copii nepoti si chiar daca el nu duce cu el nimic ramane la cei dragi ce a agonisit.El nu stie ce va fi dincolo de aceia se gandesc la ce lasa aici ca pe aici au fost dincolo nu au ajuns inca si nu poti sa te gandesti la ceva ce nu sti

| RAY explică (pentru Freya1):

Se poate si din cauza asta

| Freya1 a răspuns (pentru RAY):

Pai da

| GoldenZenith a răspuns:

Nu cred că are cineva impresia că va trăi veșnic, e doar ideea că moartea vine, undeva, pe la 80, 90 de ani și că până atunci ai tot timpul din lume să îți faci viața frumoasa prin toate mijloacele. Omul, mai degrabă, e ahtiat după putere, iar metoda prin care o poate avea, sunt banii. Probabil de aici nevoia asta constanta de bani, bani, bani.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E absurd sa spui ca nimeni nu se gândește la moarte si ca toți trăiesc cu impresia ca o sa trăiască veșnic.

| RAY explică (pentru anonim_4396):

Reao, dar cum se gandesc uni?

| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

Constientizeaza ca vor muri la un moment dat))Cam asta fac majoritatea oamenilor normali

Atunci de ce nu te grabesti sa ne casatorim si noi o data?

Eh,nu mă tentează ideea))

Ce fata rea, nici nu stii cate ar vrea sa fie in locul tau

Mda,asa-s eu.Nu ma multumesc cu orice)))

Eu is orice rautate umana, multe ar juca ruleta ruseasca pentru mine

Sigur

| 393Dan a răspuns:

Poate pentru ca se gandesc la copii, nepoti, stranepoti si ce le va lasa lor ca mostenire. Intr-un fel ca povara lui Atlas.