Problema nu e la Nike, Adidas si Puma. Inteleg de ce si sunt perfect de acord cu preturile pe care le practica, chiar daca e neplacut.
Problema pleaca de la firmele de rahat care dintr-o data s-au priceput sa faca si incaltaminte - P&B, Zara, H&M, branduri de urban si skating, Converse (astia desi sunt o firma de renume tot nu e ok sa puna asemenea preturi la niste tenisi) si multe altele de care n-am auzit isi permit sa ceara pe niste articole de unica folosinta de la 200 de lei in sus; pai si atunci o firma precum Adidas de ce n-ar cere 350 de lei pe o pereche de adidasi.
La naiba, pana si in Obor au ajuns caricaturile alea sa coste peste 150 lei.
Si de bine de rau, brandurile de care vorbesti au acelasi pret si in Romania si in alte tari, pe cand incaltamintea Zara costa 25E in Spania si la noi intra la 200 lei si abia dupa 6-12 luni si in perioada de solduri ajung sa coste la fel.
Diferenta e data si de durabilitate, nu numai de brand
Pentru ca sunt mai de calitate decat aia pe care ii iei cu 20 lei din piata.
PEntru că tu cumperi firma, nu produsul. Iei o pereche de adidași din piață, le pui sigla firmei și îi vinzi la suprapreț.
Produsele originale au costuri mari deoarece calitatea costa. Avantaje? Confort, timp indelungat de folosire in conditiile normale de folosire.
www.shop-sport.ro
Se cauta deoarece : "Uite, ba am adidasi de firma "adica se cred mai smecheri si mai atragatori pentru fete.